Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Родопски кюфтетаСмиламе трите вида месо на месомелачка. Слагаме го в купа. Нарязваме на дребно лука, гъбките и магданоза, и ги слагаме при смляното месо.
Рендосваме...
Родопски прасникМесото се сварява напълно в солена вода, след това се нарязва на парчета и се накъсва.
Картофите се обелват, измиват, слагат се в тенджера и се...
2
Родопски катъкКиселото мляко се изцежда през марля 5-6 часа.
Изсипва се върху натрошено сирене.
Добавя се ситно нарязан чесън.
Овкусява се с копър,...
1
Родопски кашникТавичка се намазва с масло.
Отделно се разбърква брашното с водата и сол. Сместа се изсипва в тавичка и отгоре се нареждат ситно нарязани картофи...
1
Родопски пареник
Нарежете обелените картофи на кубчета, сложете ги подсолената вода да се сварят до омекване. Махнете ги от котлона и равномерно изсипете върху тях...
Кето родопски колаци
Пекат се на среден огън родопските колаци.
Когато са готови от едната страна, се обръщат кето родопски колаци....
Синдирмьо по Родопски
Сервирайте Синдирмьо по Родопски топло с натрошено сирене отгоре или като гарнитура....
Чудни Родопски КатмиЗатоплете леко водата. Разтворете маята и захарта в 100 мл от нея. Покрийте съда и оставете да се активира за 10-15 минути. В дълбока купа разбийте...
11
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: