Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сладко от Глухарче
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладко от Глухарче

Сладко от Глухарче

Разгледай всички 12 избрани предложения относно сладко от глухарче в Gotvach.bg.
Гъби булка с глухарче и яйцаГъби булка с глухарче и яйцаСервирайте бързия обяд в чиния и яжте гъби булка с глухарче и яйца, докато е топло :)...
Салата с глухарче и риба тонСалата с глухарче и риба тон
Нарязваме салатата, към нея прибавяме целите бейби листа спанак и ситно нарязаните листа на глухарчето....
Сок от листа на глухарче и портокалиСок от листа на глухарче и портокали
От глухарчето самият сок е леко горчив, но ползите са огромни. Портокалът или по точно сокът омекотява горчивината на глухарчето....
Пролетна салата от глухарче по-корейскиПролетна салата от глухарче по-корейски
Тази салата с глухарче върви много добре с чисто печено говеждо месо или риба....
Пролетна салата с рукола, глухарче и Лоло РосоПролетна салата с рукола, глухарче и Лоло Росо
Разбъркваме старателно и свежа поднасяме нашата зелена салата с глухарчета като гарнитура!...
Сладко или мед от глухарчеСладко или мед от глухарче
Сладкото или медът от глухарче е много сполучливо....
Сладко от глухарчетаСладко от глухарчета
1
Варенето продължава, докато сладкото стане "на капки", след което се сипва и лимонтозуто. Разпределете в бурканчета и затворете....
Сладко от глухарчета в бурканиСладко от глухарчета в буркани
Сладкото от глухарчета в буркани е готово....
Сладко от глухарчета с лечебна целСладко от глухарчета с лечебна цел
1
Редовната консумация на сладко от глухарчета помага за възстановяване на здравето, за укрепване на имунната система, да върне бодрост и добро настроение...
Песто от глухарчеПесто от глухарче
1
Пестото от глухарче е готово. Забележка: По желание козето сирене може да се смени с пармезан....
Салата от глухарчеСалата от глухарче
Листата от глухарчето се измиват и изкисват в посолена вода за около 30 минути и се нарязват, листата от киселеца и креасона също....
Таратор с глухарчеТаратор с глухарче
Листата на глухарчето измиваме старателно, накисваме ги в добре подсолена вода за половин, най-добре един час....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 9
51
45
31
22
10
Дай твоята оценка: