Gotvach.bg»Избрани Колекции»Содена Питка без Месене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Содена Питка без Месене

Содена Питка без Месене

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно содена питка без месене в Gotvach.bg.
Богата содена питка без месенеБогата содена питка без месенеРазтворете содата в киселото мляко. Когато угасне, добавете солта, захарта и оцета. В дълбока купа пресейте брашното и направете кладенче....
Бърза содена питка без месенеБърза содена питка без месене
5
Пече се содената питка в предварително загрята умерена фурна на 180 градуса около 30 – 35 минути....
Постна Содена Питка без МлякоПостна Содена Питка без Мляко
1
Омесваме го добре и оформяме питка. Питката може да се украси според празника....
Содена питка без кисело млякоСодена питка без кисело мляко
Разбъркайте тестото за содена питка с шпатула или лъжица, защото ще е лепкаво....
Овесена Питка без Месене и БрашноОвесена Питка без Месене и Брашно
Прибавете млякото с угасената в него сода. Прибавете изварата като начупите бучките, ако има такива....
Содена питкаСодена питка
3
Печете содената питка в набрашнена и намаслена тава за 30 минути в умерена фурна на 180 градуса....
Содена питка от лимец без яйцаСодена питка от лимец без яйца
Содената питка от лимец без яйца е готова....
Семпла содена питкаСемпла содена питка
2
Содената питка се слага в предварително загрята фурна на 220 градуса до готовност, като тавичката се завърта един-два пъти по време на печенето, за...
Богата содена питкаБогата содена питка
В тава върху хартия за печене, се оформя с намазнени ръце кръгла содена питка. Оставя се да почине за 20 минути....
Златна содена питкаЗлатна содена питка
2
Готовата златна содена питка се изважда, напръсква се с вода и се покрива с памучна кърпа....
Обикновена содена питкаОбикновена содена питка
1
Пече се във фурна на вентилатор на 150 градуса, без вентилатор 120-150 градуса. Обикновената содена питка е готова....
Ирландска содена питкаИрландска содена питка
Ирландската содена питка е готова....

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
54
41
30
22
10
Дай твоята оценка: