Gotvach.bg»Избрани Колекции»Софийски Тутманик
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Софийски тутманикОставете софийският тутманик да почине за около 15 минути и го пъхнете да се изпече в загряна умерена фурна на 200 градуса около 40 минути....
13
ТутманикТутманик с празСлед като е готов, тутманикът с праз се поръсва с малко вода и се покрива с вестник и кърпа за 5 минути. Тутманикът се сервира топъл....
1
Тутманик с масСложете тутманика с мас да се изпече в незагрята фурна на 170 градуса до готовност....
10
Тутманик с кайма
Намажете тутманика с второто яйце, надупчете леко с вилица и сложете да се изпече в загряна фурна за около 30 минути или до готовност....
Тутманик с месо
Приготвяме плънката, като в сгорещеното олио изпържваме нарязан ситно лук. Към него прибавяме каймата, а после черния пипер, брашното и при необходимост...
Тутманик (с миксер)
След като е готов, тутманика го оставете да втасва 30 минути и печете на 170 градуса....
Тутманик с прясно мляко
Тутманикът се пече в предварително загрята силна фурна до зачервяване.
Тутманикът с прясно мляко е готов....
Сусамен тутманик с кашкавал
Извадете, нарежете и хапнете за закуска бъркан тутманик със сирене и кашкавал.
Добър апетит!...
Маслен тутманик с кашкавал
Извадете тутманика от фурната и го поръсете с останалия настърган кашкавал.
Масленият тутманик с кашкавал е готов....
Тутманик с фини кори
Тутманикът се пече се на 180 градуса за 25-30 минути.
Тутманикът с фини кори е много вкусен....
Бъркан тутманик с яйца
Класически тутманик със сирене, който да хапнете за закуска, обяд или пък на пикник....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
52
43
30
21
10
Дай твоята оценка: