Gotvach.bg»Избрани Колекции»Софийски Тутманик
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Софийски Тутманик

Софийски Тутманик

Прегледай всички 12 избрани предложения за софийски тутманик в Gotvach.bg.
Софийски тутманикСофийски тутманикОставете софийският тутманик да почине за около 15 минути и го пъхнете да се изпече в загряна умерена фурна на 200 градуса около 40 минути....
Тутманик с празТутманик с праз
1
След като е готов, тутманикът с праз се поръсва с малко вода и се покрива с вестник и кърпа за 5 минути. Тутманикът се сервира топъл....
Тутманик с масТутманик с мас
10
Сложете тутманика с мас да се изпече в незагрята фурна на 170 градуса до готовност....
Тутманик с каймаТутманик с кайма
Намажете тутманика с второто яйце, надупчете леко с вилица и сложете да се изпече в загряна фурна за около 30 минути или до готовност....
Тутманик с месоТутманик с месо
Приготвяме плънката, като в сгорещеното олио изпържваме нарязан ситно лук. Към него прибавяме каймата, а после черния пипер, брашното и при необходимост...
Тутманик (с миксер)Тутманик (с миксер)
След като е готов, тутманика го оставете да втасва 30 минути и печете на 170 градуса....
Тутманик с прясно млякоТутманик с прясно мляко
Тутманикът се пече в предварително загрята силна фурна до зачервяване. Тутманикът с прясно мляко е готов....
Сусамен тутманик с кашкавалСусамен тутманик с кашкавал
Извадете, нарежете и хапнете за закуска бъркан тутманик със сирене и кашкавал. Добър апетит!...
Тутманик в Crock-potТутманик в Crock-pot
Сервираме нашия лесен и вкусен тутманик в Crock-pot....
Маслен тутманик с кашкавалМаслен тутманик с кашкавал
Извадете тутманика от фурната и го поръсете с останалия настърган кашкавал. Масленият тутманик с кашкавал е готов....
Тутманик с фини кориТутманик с фини кори
Тутманикът се пече се на 180 градуса за 25-30 минути. Тутманикът с фини кори е много вкусен....
Бъркан тутманик с яйцаБъркан тутманик с яйца
Класически тутманик със сирене, който да хапнете за закуска, обяд или пък на пикник....

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
52
43
30
21
10
Дай твоята оценка: