Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сушена Свинска Рибица

Сушена Свинска Рибица

Разгледай всички 44 авторски предложения относно сушена свинска рибица в Gotvach.bg.
Спаначени кюфтета със сушена чушкаСпаначени кюфтета със сушена чушкаСпаначните кюфтета със сушена чушка са много вкусни....
Сушена домашна пастърма с подправкиСушена домашна пастърма с подправки
5
Времето на сушене е различно, защото зависи от температурата навън, от влажността на въздуха и от дебелината на месото....
Сушена райска ябълка в Инстант ПотСушена райска ябълка в Инстант Пот
Сушената райска ябълка в Инстант Пот е чудна....
Свински рибици ЛунтзаСвински рибици Лунтза
Овкусете свинските рибици със сол и черен пипер, покрийте ги с фолио и ги приберете ца 48 часа в хладилник....
Печени свински рибициПечени свински рибици
Започнете, като почистите всяка рибица от жилите, ако има такива. След това направете марината за свинско месо....
Свинска кавърмаСвинска кавърма
2
Нарежете месото и го запържете. Прибавете нарязания праз и след 5 минути прибавете гъбите и доматите. Добавете подправките и налейте виното. Разпределете...
Свинска чорбаСвинска чорба
Нарежете месото на ситно и го запържете в силно сгорещената мазина. Добавете ситно нарязания лук, а две-три минути по-късно сложете и настъргания...
Свинска пачаСвинска пача
2
Сложете всички продукти - краката, езиците, ушите, сърцата, да се сварят до готовност. Обезкостете свинските крачета, след това обелете езиците....
Свинска пастърмаСвинска пастърма
7
Почистете свинското от кожата и тлъстината и го нарежете на тънки еднакви парчета с дебелина 2 см. Подредете ги в дървено или пластмасово корито -...
Кайзер от бонфиле (Малки рибици)Кайзер от бонфиле (Малки рибици)
1
От свинското бонфиле изрежете мазнините по него, трябва ни само червено месо. Хубаво го зарийте в морска сол и оставете да престои 24 часа....
Свинска кавърма на свинска сватба от пиринския крайСвинска кавърма на свинска сватба от пиринския край
Месото се измива, нарязва се на кубчета слага се в голяма тава, ако се наложи се добавя малко мазнина или сланинка, запържва се месото. Нарязваме...
Шпикована свинска плешкаШпикована свинска плешка
5
Обработвате месото с подправките, оставяте го да престои в марината около един час. След това правите с тънко ножче прорези и вкарвате чесана...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 10
53
43
33
21
10
Дай твоята оценка: