Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тирамису с Извара и Кисело Мляко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тирамису с Извара и Кисело Мляко

Тирамису с Извара и Кисело Мляко

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно тирамису с извара и кисело мляко в Gotvach.bg.
Моето Тирамису с Извара и Кисело МлякоМоето Тирамису с Извара и Кисело МлякоНеобходимо е Тирамисуто да престои най-малко два часа в хладилник, преди да се разреже моето Тирамису с извара и кисело мляко....
Тирамису с кисело млякоТирамису с кисело мляко
1
Смесват се изварата, захарта, сметаната и млякото. От тях се приготвя крем, като продуктите се разбиват с миксер, докато се сгъстят....
Нашенско тирамису с извараНашенско тирамису с извара
1
Изварата, кондензираното мляко и пудрата захар се смесват и се пасират до получаването на крем....
Тирамису с кондензирано млякоТирамису с кондензирано мляко
Тирамисуто с кондензирано мляко е готово....
Тирамису с извара и крема сиренеТирамису с извара и крема сирене
2
Преди сервиране поръсваме тирамисуто равномерно с какаото. Тирамисуто с извара и крема сирене е готово....
Тирамису със заквасена сметана и извараТирамису със заквасена сметана и извара
Поръсва се хубаво с какао и тирамисуто със заквасена сметана и извара се оставя да престои поне 8 часа в хладилник....
Сметанова торта с кисело мляко и извараСметанова торта с кисело мляко и извара
За плънката се смесват киселото мляко, изварата, лим. сок, и захар. Прибавя се желатин, като се бърка постоянно....
ТирамисуТирамису
8
Преди сервиране Тирамисуто се поръсват с какао и малко пудра захар....
Тиквено тирамисуТиквено тирамису
Сложете тирамисуто в хладилник за поне 6-8 часа, най-добре за една нощ. Поръсете го с неподсладена какао....
Бързо ТирамисуБързо Тирамису
7
Разбийте сиренето, сметаната, млякото и ванилията в удобна купа....
Палачинки ТирамисуПалачинки Тирамису
Палачинките Тирамису са страхотни!...
Тирамису трюфелиТирамису трюфели
Оставете Тирамису трюфелите в хладилник за поне 2 часа преди консумация....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
51
44
30
20
10
Дай твоята оценка: