Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Турски катмичкиКиселото мляко, яйцата и олиото се разбиват. Отгоре се добавя сода, сол и брашно.
Продължава се с разбъркването.
Отначало се добавя 1.5 в.ч...
Турски сладкишЯйцата се разбиват със захарта в продължение 3 минути. Добавят се олиото, прясното мляко, какао, бакпулверът, ванилия, брашното. Всичко се разбива...
1
Турски катмиВсички продукти се смесват, сместа става като гъста боза.
Покрива се с кърпа и се оставя да втаса за 30 мин.
След това в намаслен и нагорещен...
6
Турски Късър
Булгурът се накисва в топла вода, докато набъбне.
Лукът се нарязва на ситно и се запържва в 2-3 с.л. масло до леко зачервяване.
После към него...
Автентични турски локумки
Печете автентичните турски локумки в загрята фурна на 180 градуса до готовност.
Готовите локумки поръсете с пудра захар....
Рейтинг
5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: