Gotvach.bg»Избрани Колекции»Универсална Студена Саламура за Туршии
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Универсална Студена Саламура за Туршии

Универсална Студена Саламура за Туршии

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за универсална студена саламура за туршии в Gotvach.bg.
Туршия с топла саламураТуршия с топла саламураСипете захарта и оцета и от топлата саламура като я прицеждате....
Обикновена саламура за туршияОбикновена саламура за туршия
С така приготвената саламура се заливат подготвените зеленчуци за туршията, като течността трябва да ги покрива....
Ломска саламураЛомска саламура
Ломската саламура е супер вкусна....
Камби в саламураКамби в саламура
1
Слагаме всички съставки в една тенджера, варим всичко и заливаме бурканите с горещата саламура....
Печена пилешка СаламураПечена пилешка Саламура
1
В тава се слага месото, чесън две цели скилидки, почистени от люспи и леко смачкани. Доматите също са цели, но са продупчени отгоре две дупки и отдолу...
Краставички в саламураКраставички в саламура
1
Възваряваме саламурата и ги заливаме след като изстине. Претакаме всеки ден, след което прибираме на хладно....
Шипка в саламураШипка в саламура
Пригответе саламура от меда, солта, водата и оцета. Ако се окаже, че не е достатъчна - направете още една....
Корнишони в саламураКорнишони в саламура
Съхранявайте туршията на студено място....
Маслини в саламураМаслини в саламура
За приготвянето на саламурата ви е нужна едра морска сол, като съотношението сол/вода е около 80-100 г сол на литър....
Пилешка супа СаламураПилешка супа Саламура
1
Залейте пилето с 1 л вода, добавете пилешки бульон и сварете до готовност, като внимавате да не го преварите. След това го извадете, отцедете...
Пиле в саламураПиле в саламура
3
Нарежете пилешкото на порции, загрейте олиото в дълбока тенджера и го запържете равномерно. Сложете почистените цели домати в тава с малко вода и...
Тетевенската саламура празнува днесТетевенската саламура празнува днес
Днес, 24-ти юни, се отбелязва Празникът на тетевенската саламура....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 10
51
44
34
21
10
Дай твоята оценка: