Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Френски Крем

Френски Крем

Прегледай всички 12 избрани предложения относно френски крем в Gotvach.bg.
Френски кремФренски кремВ съд поставяме нишестето с половината захар и го разбъркваме много добре . Разбиваме яйцата добре и ги прибавяме към нишестето, като разбъркваме...
Френски крем СабайонФренски крем Сабайон
Върху френския крем разпределете от малините/ягодите. Сложете френския крем Сабайон да се охлади преди да поднесете....
Класически френски крем БрюлеКласически френски крем Брюле
5
Класическия френски крем Брюле се оставя за 2 - 3 минути да се стегне и се поднася....
Еклери с френски кремЕклери с френски крем
6
Може и да ги разрежете на 2, да напълните с френския крем всяка половинка и да ги слепите отново....
Ягоди с пикантен френски кремЯгоди с пикантен френски крем
Ягодите се почистват и се разрязват на половинки. Покриват се със захарта и се оставят за половин час в хладилника. Разбъркват се и се разпределят...
Лек френски крем с лимон и малиниЛек френски крем с лимон и малини
Белтъците се разбиват на сняг и се добавя по малко пудрата захар. Сметаната се слага в купа и се добавя настърганата лимонова кора. Десетина малини...
Френски белтъчно-маслен кремФренски белтъчно-маслен крем
1
Този вид меренг се ползва към торти, към декорации на къпкейкове, за пълнеж на френски макарон....
Френски сладкиш с крем БрюлеФренски сладкиш с крем Брюле
В купа нарежете маслото на филийки, добавете брашното, разбитите жълтъци със захарта, настърганата на ренде лимонова кора и замесете меко тесто. Постелете...
Френски макарони с Бейлис кремФренски макарони с Бейлис крем
Печете френските макарони в предварително загрята фурна на 160°C за 12 минути. За приготвянето на крема в купичка си начупвате шоколада....
Миди Aла крем по френскиМиди Aла крем по френски
2
За това ястие с миди препоръчвам пенливо вино с мехурчета, като се има предвид и френският произход на рецептата и изискаността на същия деликатен...
Френски еклери с патешки кремФренски еклери с патешки крем
Приготвя се тесто, като млякото се смесва с водата, маслото и солта и се кипва. добавя се брашното, вари се 2 минути на бавен огън при непрекъснато...
Френски бриош с ванилов кремФренски бриош с ванилов крем
Пресятото брашно се смесва със захарта и маята, добавя се топлото мляко, яйцето, омекналото масло и солта. Всичко се смесва добре и се замесва тесто...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
54
41
30
21
10
Дай твоята оценка: