Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Храни Подходящи при Диабетици

Храни Подходящи при Диабетици

Прегледай всички 199 подбрани съвети относно храни подходящи при диабетици в Gotvach.bg.
Сладки за диабетициСладки за диабетициСлед това по желание може да ги слепите със сладко за диабетици....
Курабийки за диабетициКурабийки за диабетици
От нея се взема с лъжица и върху хартия за печене се оформят курабийки. Те се пекат на 180 градуса около 15 минути....
Бонбони за диабетициБонбони за диабетици
Съдът се прибира в хладилника за 4-5 часа и след това бонбоните могат да се консумират....
Целувки за диабетициЦелувки за диабетици
Върху намаслена хартия за печене с пош или лъжица слагаме от сместа, посипваме с канела и печем в загрята до 180 градуса фурна за 1 час....
Палачинки за диабетициПалачинки за диабетици
Яйцето се разбива заедно със солта и захарта. Овесеното брашно се забърква заедно с бакпулвера се изсипва при яйцето. Овесеното брашно може да...
Бананови Мъфини за диабетициБананови Мъфини за диабетици
Сипваме от сместа в намаслени формички за мъфини, като ги пълним само до половината. Печем на 200 градуса и вентилатор около 20-25 минути....
Печена тиква за диабетициПечена тиква за диабетици
Сервираме печена тиква за диабетици охладена, като всички сладки....
Тънки палачинки за диабетициТънки палачинки за диабетици
От тези продукти се получава една порция палачинки за диабетици....
Любовни сладки за диабетициЛюбовни сладки за диабетици
Може да поръсим тези сладки за диабетици с малко какао по желание....
Течен шоколад за диабетициТечен шоколад за диабетици
Сипваме шоколада за диабетици в бурканче и го оставяме да се охлади....
Хрупкави соленки за диабетициХрупкави соленки за диабетици
Подреждаме соленките за диабетици в постлана с хартия за печене тава с няколко капки зехтин....
Пълнени чушки за диабетициПълнени чушки за диабетици
Печете на 200 градуса за 30-45 минути. Ако има нужда добавете още вода в тавата. Рецептата за пълнени чушки за диабетици е изпълнена!...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
51
41
33
20
10
Дай твоята оценка: