Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хубави Погачи

Хубави Погачи

Прегледай всички 35 авторски предложения за хубави погачи в Gotvach.bg.
Сватбена погача с цветяСватбена погача с цветяОставете продуктите на стайна температура и замесете хубаво гладко тесто....
Пухкава погача с млякоПухкава погача с мляко
Маята се разтваря в хладката вода със захарта и една супена лъжица от брашното. Оставя се за кратко да се активира. В отделна купа се сипва прясното...
Памук погача в хлебопекарнаПамук погача в хлебопекарна
1
Включете хлебопекарната и сложете всички течни съставки. Отгоре сложете солта, захарта, брашното и натрошете маята. Изберете програма тесто (при...
Празнична погача с късметиПразнична погача с късмети
Още празнични погачи с видео стъпка по стъпка ще намерите на посочения линк....
Вкусна Погача с ИзвараВкусна Погача с Извара
Замесваме тестото, като в купа смесваме кисело мляко (1 ч.ч.), леко затоплена вода (2 ч.ч.), олио (5 с.л.) , сол (1 ч.л.), захар (1 к.л. ) и суха...
Памук погача с течен шоколадПамук погача с течен шоколад
Пресявате брашното и с част от него си правите кашица с млякото, 1 с.л. захар и маята. Когато маята шупне, прибавяме нея и всички останали съставки...
Козуначена погача с течен шоколадКозуначена погача с течен шоколад
2
Лесна погача за празниците с течен шоколад....
Пухкава домашна погача с маяПухкава домашна погача с мая
Пухкавата домашна погача с мая е готова....
Празнична погача с двоен бордюрПразнична погача с двоен бордюр
3
Празничната погача с двоен бордюр е готова....
Пухкава погача с кисело млякоПухкава погача с кисело мляко
От останалото брашно се добавя постепенно за хубаво омесване на тестото. Да втаса не повече от 1 ч....
Коледна лимецова погача с олиоКоледна лимецова погача с олио
Коледната лимецова погача с олио е готова....
Погача с парено тесто танджонгПогача с парено тесто танджонг
Готовата погача се намазва още топла с масло. Погача с парено тесто танджонг e вкусна питка и е идеалният хляб за посрещане на гости....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: