Gotvach.bg»Избрани Колекции»Шведски Кюфтета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шведски Кюфтета

Шведски Кюфтета

Прегледай всички 24 подбрани съвети за шведски кюфтета в Gotvach.bg.
Шведски кюфтенца на фурнаШведски кюфтенца на фурнаС лъжица за сладолед с диаметър около 3 см се загребва от сместа и с навлажнени ръце с вода се оформят кюфтенца....
Шведски картофени кюфтета КропкакорШведски картофени кюфтета Кропкакор
Според оригиналната рецепта кюфтенцата Кропкакор се варят в подсолена вода, но аз ги сварих в зеленчуков бульон....
Шведски кюфтета със сос и червени боровинкиШведски кюфтета със сос и червени боровинки
Слагаме пържените кюфтета в чиния, в същия тиган слагаме брашното, запържваме го и добавяме сметаната, прибавяме сол на вкус и кюфтенцата....
Шведски кюфтенца в Инстант потШведски кюфтенца в Инстант пот
Шведските кюфтенца в Инстант пот са готови....
Кюфтета в сос по шведскиКюфтета в сос по шведски
Кюфтета в сос по шведски може да поднесем със сладко от боровинки и картофени рьощи....
Шведски кюфтенцаШведски кюфтенца
Оформят се кюфтенца с формата и големината на голям орех....
Кюфтенца по шведски и картофени рьощиКюфтенца по шведски и картофени рьощи
При готовност на каймата оформете малки кюфтета във формата на топчета и ги подредете върху хартия за печене в тава....
Вкусни шведски кюфтенцаВкусни шведски кюфтенца
Сервирайте кюфтенцата щедро залети със сос. Комбинирайте с паста и свежа салата. Вкусните шведски кюфтенца са готови....
Шведски парти кюфтенцаШведски парти кюфтенца
Страхотни шведски парти кюфтенца! Добър апетит!...
Шведски коктейлни кюфтенцаШведски коктейлни кюфтенца
Оформете малки кюфтенца. Загрейте останалото масло в голям тиган и добавете олиото. Запържете кюфтенцата до златисто....
Уникални шведски кюфтенцаУникални шведски кюфтенца
3
Омесете я добре с ръце и оформете малки кюфтенца....
Шведски кюфтенца със сосШведски кюфтенца със сос
С навлажнени ръце оформяме малки кюфтенца, които изпържваме до готовност в силно сгорещено масло....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
52
45
31
20
10
Дай твоята оценка: