Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко Печено на Фурна

Агнешко Печено на Фурна

Разгледай всички 55 авторски предложения относно агнешко печено на фурна в Gotvach.bg.
Агнешко печено с Гарам масалаАгнешко печено с Гарам масалаИзмийте добре агнешкото и го нарежете на 4 парчета....
Агнешко на фурна с горчицаАгнешко на фурна с горчица
1
Покриваме тавата с фолио и печем до готовност. Ако желаем да хване коричка махаме фолиото през последните 10-15 минути....
Печено агнешко върху зеленчуциПечено агнешко върху зеленчуци
Печеното агнешко е готово, когато месото се отделя много лесно от костта. Печеното агнешко върху зеленчуци е много вкусно....
Печено агнешко с картофкиПечено агнешко с картофки
2
Печеното агнешко с картофки е готово....
Печено агнешко на порцииПечено агнешко на порции
Оставете да почине около 20 минути и поднесете печеното агнешко със гарнитура по избор. Печеното агнешко на порции е готово....
Печено агнешко по МароканскиПечено агнешко по Марокански
Печем агнешкото в предварително загрята на 200 градуса фурна за 30 минути....
Печено агнешко по турскиПечено агнешко по турски
Покрийте тавата а алуминиево фолио и поставете във фурната. Печете агнешкото на умерена фурна за поне 2 часа....
Печено агнешко в гювечПечено агнешко в гювеч
За това печено агнешко в гювеч месото се посолява и се оставя да се овкуси 1 час. В купа се поставя олиото....
Печено агнешко във фолиоПечено агнешко във фолио
1
Малко преди да извадите бутчето от фурната, махнете фолиото и го оставете да се запече. Печеното агнешко във фолио е готово....
Печено агнешко с бираПечено агнешко с бира
1
Малко преди да извадите от фурната печеното агнешко махнете фолиото, полейте леко с марината и поръсете с ядките или сусама....
Печено Агнешко в ПещПечено Агнешко в Пещ
Колкото по-дълго се пече агнешкото, толкова по-вкусно става месото, разкапва се от костите. Печеното Агнешко в Пещ е готова....
Печено агнешко задно бутчеПечено агнешко задно бутче
Да ви е сладко с това печено агнешко задно бутче....

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: