Gotvach.bg»Избрани Колекции»Виенски Ябълков Щрудел с Готови Кори
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Виенски Ябълков Щрудел с Готови Кори

Виенски Ябълков Щрудел с Готови Кори

Открий всички 12 кулинарни идеи за виенски ябълков щрудел с готови кори в Gotvach.bg.
Ябълков щрудел с готови кори и грисЯбълков щрудел с готови кори и грисИзвадете, охладете и преди да сервирате ябълков щрудел с готови кори и грис, поръсете с пудра захар....
Ябълков щрудел с готови кориЯбълков щрудел с готови кори
10
Разбъркайте добре настърганите ябълки, захарта, орехите, канелата, карамфилът и лимоновата кора....
Виенски ябълков щруделВиенски ябълков щрудел
Готовият виенски ябълков щрудел завийте с кърпа и го оставете да поизстине така. Нарежете го на парчета, докато е още топъл....
Щрудел с ябълки и готови кориЩрудел с ябълки и готови кори
Измитите ябълки настържете. Прибавете гриса, канелата и останалите продукти. Разбъркайте. Разделете корите по две....
Щрудел с готови кори и прасковиЩрудел с готови кори и праскови
1
Щруделът с готови кори и праскови се поръсват с пудра захар....
Виенски ябълков щрудел с лимонов ароматВиенски ябълков щрудел с лимонов аромат
Поръсете готовия виенски ябълков щрудел с пудра захар и сервирайте с топка ванилов сладолед....
Ябълков щрудел с фини кориЯбълков щрудел с фини кори
Ябълковият щрудел с фини кори е чуден....
Ябълков щрудел с пълнозърнести кориЯбълков щрудел с пълнозърнести кори
Накрая поръсваме щрудела с пудра захар по желание. Ако използвате ябълки, които не са толкова сладки, сложете повече захар....
Ябълков щрудел с оризови кориЯбълков щрудел с оризови кори
Добавете мед, разбъркайте добре и сместа ви е готова. В дълбока чиния изсипете гореща вода, в която ще топите оризовите кори....
Ябълков щруделЯбълков щрудел
8
Изсипете върху ябълките. Печете ябълковия щрудел в предварително загрята на 180 градуса фурна. Накрая поръсвате щрудела с пудра захар....
Класически виенски щруделКласически виенски щрудел
Класическият виенски щрудел е готов....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 9
54
44
31
20
10
Дай твоята оценка: