Gotvach.bg»Избрани Колекции»Глазура за Коледни Сладки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Глазура за Коледни Сладки

Глазура за Коледни Сладки

Прегледай всички 12 подбрани съвети за глазура за коледни сладки в Gotvach.bg.
Коледни сладки с шоколадова глазураКоледни сладки с шоколадова глазураКоледните сладки с шоколадова глазура са готови....
Коледни сладки с какао и захарна глазураКоледни сладки с какао и захарна глазура
След това коледните сладки се декорират със захарна глазура или друга украса по желание....
Коледни сладки с украсаКоледни сладки с украса
Смесете продуктите за глазурата и украсетете, както желаете коледни сладки с украса....
Коледни сладки с куркумаКоледни сладки с куркума
Да ви е празнично и вкусно с моите коледни сладки с куркума....
Коледни сладки с прозорчеКоледни сладки с прозорче
Оставяме готовите коледни сладки с прозорче още 20-30 минути така, за да се стегне шоколадът....
Коледни сладки с какаоКоледни сладки с какао
Какаовите сладки се изваждат, охладени нареждаме в чиния. Поръсваме нашите коледни сладки леко с пудра захар за снежен ефект....
Коледни сладки с маргаринКоледни сладки с маргарин
Маргаринът и захарта се разбиват, после захарта и ванилията също се прибавят към тях и пак се разбива. Брашното, овесените ядки, бакпулверът, канелата...
Коледни сладки с фонданКоледни сладки с фондан
Изстиналите сладки декорирайте с фондана. Забележка: Фондана залепете за сладките като използвате сладка вода....
Коледни сладки с масКоледни сладки с мас
4
В купа се разбива яйцето с пудрата захар, бърка се с вилица. Добавя се ванилията, разтопена свинска мас, бакпулверът, които се разбърква, докато шупне...
Коледни сладки с джинджифилКоледни сладки с джинджифил
2
С формички се изрязват различни сладки и нареждаме в намаслена тава....
Коледни сладки с конфитюрКоледни сладки с конфитюр
Приказни маслени сладки с ягодов конфитюр, съхранявайте в кутия....
Коледни сладки на спиралиКоледни сладки на спирали
Коледните сладки на спирали са готови....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
53
41
30
21
10
Дай твоята оценка: