Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Италиански Гозби

Италиански Гозби

Прегледай всички 88 избрани предложения за италиански гозби в Gotvach.bg.
Италиански сос БолонезеИталиански сос БолонезеДА ВИ Е СЛАДКО с този италиански сос Болонезе!...
Италиански бадемови пастиИталиански бадемови пасти
Италианските бадемови пасти са готови....
Италиански сладкиши SoffioniИталиански сладкиши Soffioni
Печете италианските сладкиши Soffioni във фурна на 180 градуса за 30-35 минути....
Италиански кетъринг хапкиИталиански кетъринг хапки
Сервирайте много студени италианските кетъринг хапки с прошуто и пъпеш....
Италиански солен пайИталиански солен пай
Рецепта, която се превърна в класика на нашите маси, пикантният пай с различна плънка и аромати. Рецептата за солен пай с рикота и спанак е лесна...
Италиански коледни ромбчетаИталиански коледни ромбчета
Печете бисквитите в предварително загрята на 170°С фурна за 20-22 минути Щом се опекат, преместете италианските коледни ромбчета върху решетка,...
Манатарки по италианскиМанатарки по италиански
Почистваме гъбите и ги сваряваме за 15-20 минути с подсолена вода, отцеждаме ги и ги задушаваме в маслото. В тенджера сгорещяваме олиото, прибавяме...
Свинско по италианскиСвинско по италиански
Нарязваме месото на хапки, картофите на едро, тиквичките на кубчета и лука на средно едро, магданоза на ситно, чесъна обелен на скилидки. Всички...
Палачинки по италианскиПалачинки по италиански
10
Разбийте яйцата в дълбок съд с вишновката, 50 гр. захар и солта. Взимайте със супена лъжица от сместа и пържете в намазан с масло тиган само от едната...
Макарони по италианскиМакарони по италиански
1
Макароните се слагат във вряща подсолена вода и се варят около 5 - 8 минути. След сваряването им се отцеждат, измиват се /с топла вода/ и се връщат...
Шкембе по италианскиШкембе по италиански
Нахутът/Фасулът се залива с вряла вода и се изчаква да изстине. Изцежда се и се поставя в тенджера под налягане, залива се с малко вода, оставя...
Ябълки по италианскиЯбълки по италиански
Обелете ябълките и ги издълбайте в средата. Напълнете ги с мармалада и ги поръсете отгоре със 150 гр. пудра захар. От брашното, разбитите жълтъци...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
42
30
21
10
Дай твоята оценка: