Gotvach.bg»Избрани Колекции»Консервиране на Кьопоолу в Буркани без Чесън
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кьопоолу в бурканиПреди консумация подправете кьопоолуто с допълнително сол, олио и чесън на вкус.
Кьопоолуто в буркани е готово....
Млечно Кьопоолу
Във фурната изпичаме патладжаните. Обелваме ги и с помощта на пасатор, ги пасираме.
Готовата смес я прибавяме към майонезата и цеденото кисело...
Трънско кьопоолу
Нарежете на ситно пресните чубрица и копър и поръсете с тях кьопоолуто.
Овкусете с олио, оцет и сол на вкус....
Разядка кьопоолуПосолете и разбъркайте кьопоолуто.
Разядката кьопоолу е готова.
Източник: Ралица Николаева...
1
Домашно кьопоолуОвкусете домашното кьопоолу с олио, оцет и сол. Объркайте отново и поднесете с украса от магданоз.
Домашното кьопоолу е много вкусно....
4
Стерилизирано кьопоолуРазпределя се в буркани, които трябва да са предварително затоплени буркани. Бурканите се стерилизират за 10-15 минути....
4
Кьопоолу по турски
Изпичаме патладжана и му махаме дръжката и кората. Пипера го печем и след това му обелваме кората. Махаме семето и дръжките на пипера.
Нарязваме...
Кьопоолу със сирене
Патладжанът и чушките се изпичат и се задушават. През това време се сварява вода в малка тенджерка и в нея се пуска доматът за около минута докато...
Кьопоолу с майонезаПатладжаните изпичам във фурната. Обелвам и отцеждам. Пасирам.
Овкусявам със сол, олио, оцет, пресования чесън и майонеза. Разбърквам, добавям...
9
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 8
53
41
32
22
10
Дай твоята оценка: