Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обреден хляб за ВеликденМаята се разбърква с леко затопленото мляко и захарта и след като шупне, се слага в кладенче от пресятото брашно. Добавя се солта, содата, гасена...
Масленки Гъбки за Великден
Масленки Гъбки за Великден може да сервираме с украса по избор и да наредим до другите великденски сладки....
Пухкав козунак за Великден
Първо разтваряме маята в 50 мл от хладкото мляко. Пресяваме маята в подходящ съд и правим кладенче по средата.
Постепенно слагаме една по една...
Дроб сарма за Великден
Нарежете агнешкия комплект за дроб сарма. Сварете го до пълна готовност в достатъчно количество вода, като междувременно премахвате образувалата се...
Козуначена диня за ВеликденВ купа слагаме маята с 2 с.л захар и солта. Добавяме водата, разбъркваме и оставяме да шупне. Пресяваме брашното.
В сместа с маята прибавяме яйцата...
3
Козуначена питка за ВеликденВ купичка изсипвам около 100 мл топло прясно мляко, маята и 2 лъжици брашно. Изчаквам да се активира и пресявам брашното, след което добавям и останалите...
4
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка: