Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирана сланинаОтцедете панираната сланина върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура от зеленчуци....
Панирана МоцарелаСиренето се нарязва на шайби с дебелина 1 см., посолява се леко и се оставя добре да се отцеди.
Яйцата се разбиват.
Шайбите сирене се овалват...
2
Панирана бамя
Оваляйте първо едната част в брашно, след това в панировката и с помощта на решетъчна лъжица леко отцедете и пуснете в сгорещено олио....
Панирана палачинка
Тя се свива като джоб и се панира в последователност: брашно, яйце, галета и пак яйце и се пържи до зачервяване в горещо олио....
Панирана сьомга
Приготвя се соса като млякото се смесва с майонезата, кипва се и веднага се залива рибата....
Панирана салвия
Листата на градинския чай се овалват в брашно, а после в яйцето и галета.
Пържат се на порции от двете страни в силно загрято олио.
Вадят...
Панирана пъстърва
Почистете внимателно филетата от кости и кожа, овкусете ги със сол и черен пипер и ги напръскайте с лимонов сок. Оставете филето да се маринова за...
Панирана Треска
Панираната риба изваждайте върху кухненска хартия, за да абсорбира излишната мазнина....
Панирана Щука
Един час преди да панираме филетата, ги посоляваме, за да може да си поеме солта.
В купа смесваме брашното, яйцето и галетата....
Панирана кладница
Почистете гъбите и ги бланширайте за кратко в кипяща вода.
Овалвайте всяка гъба в разбито яйце, брашно, накрая в бира и пържете в сгорещена мазнина...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
56
41
32
21
10
Дай твоята оценка: