Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панировка за Риба

Панировка за Риба

Открий всички 38 авторски предложения относно панировка за риба в Gotvach.bg.
Панирана сланинаПанирана сланинаОтцедете панираната сланина върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура от зеленчуци....
Панирана МоцарелаПанирана Моцарела
2
Сиренето се нарязва на шайби с дебелина 1 см., посолява се леко и се оставя добре да се отцеди. Яйцата се разбиват. Шайбите сирене се овалват...
Панирана бамяПанирана бамя
Оваляйте първо едната част в брашно, след това в панировката и с помощта на решетъчна лъжица леко отцедете и пуснете в сгорещено олио....
Панирана палачинкаПанирана палачинка
Тя се свива като джоб и се панира в последователност: брашно, яйце, галета и пак яйце и се пържи до зачервяване в горещо олио....
Панирана сьомгаПанирана сьомга
Приготвя се соса като млякото се смесва с майонезата, кипва се и веднага се залива рибата....
Панирана салвияПанирана салвия
Листата на градинския чай се овалват в брашно, а после в яйцето и галета. Пържат се на порции от двете страни в силно загрято олио. Вадят...
Панирана пъстърваПанирана пъстърва
Почистете внимателно филетата от кости и кожа, овкусете ги със сол и черен пипер и ги напръскайте с лимонов сок. Оставете филето да се маринова за...
Панирана ЦацаПанирана Цаца
Панираната риба се сервира топла, с резени лимон. Панираната Цаца е много вкусна....
Панирана ТрескаПанирана Треска
Панираната риба изваждайте върху кухненска хартия, за да абсорбира излишната мазнина....
Панирана ЩукаПанирана Щука
Един час преди да панираме филетата, ги посоляваме, за да може да си поеме солта. В купа смесваме брашното, яйцето и галетата....
Панирана кладницаПанирана кладница
Почистете гъбите и ги бланширайте за кратко в кипяща вода. Овалвайте всяка гъба в разбито яйце, брашно, накрая в бира и пържете в сгорещена мазнина...
Панирана пърхуткаПанирана пърхутка
Панираната пърхутка е готова....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 10
56
41
32
21
10
Дай твоята оценка: