Gotvach.bg»Избрани Колекции»Полезни Вещества в Бананите
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бухтички със сирене от детството ниПресятото брашно се смесва на сухо със солта, захарта , сиренето и содата.
Сипва се по малко хладка вода и се бърка до оформяне на тесто за точене...
Банани по карибски
Маслото се разтопява в тиган и бананите се запържват на среден огън по 4 минути от всяка страна....
Банани на фурна
Маслото се разтапя в тавичка, в която ще се пекат бананите. Самите банани се обелват и разрязват по дължина. Нареждат се в тавата....
Банани по порторикански
Обелваме бананите, нарязваме ги на колелца с дебелина около 1.5 сантиметра и ги изпържваме в силно сгорещеното олио....
Банани по ямайски
Обелете бананите и ги изпържете. Добавете рома и пържете още 2 мин.
Сервирайте бананите топли с топка сладолед и 2-3 листчета мента за украса....
Бананите ни пазят от диабет и лекуват махмурлук
Те също произвеждат храносмилателни ензими, в помощ за усвояването на хранителните вещества;
- Запек?...
Банани с шоколадов крем
Нарязваме бананите на кръгчета, после ги слагаме в чашите и добавяме шоколадовия крем....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 6
54
41
31
20
10
Дай твоята оценка: