Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пролетни Предястия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Предястия с бутертесто за гостиАз сложих микс от маслини, резен чоризо и филе Елена върху предястия с бутертесто за гости....
Предястие с калмари
Обелваме морковите, нарязваме ги на едро и ги сваряваме до леко омекване. Отцеждаме ги.
Нарязваме калмарите на парченца. Сипваме ги в тефлонова...
Предястие с октопод
Октоподът се измива добре.
В подходяща тенджера загряваме вода с дафиновия лист, черния пипер и малко сол.
Преди да заври водата, пускаме октопода...
Предястие с патладжан
Нарежете патладжаните на дебели колела. В намазнен грил тиган ги запечете до готовност от двете страни.
Същото направете и с доматите, като тях...
Предястие с коприваТова предястие с коприва става и за гарнитура.
Бланширайте копривата във вряла вода за 2 минути....
1
Предястие 3 водки
В купа се овкусява ситната рибка със олио и лимонов сок.
Сварените картофи се нарязват на кубчета заедно с шпеков салам, кисели краставички....
Предястие с авокадо
Семките се накисват за около 2 часа.
След това всички съставки се смесват и се разбиват с блендер.
Поднасяме разядката в кората на авокадото...
Предястие с камембер
Камамберът се почиства от кората, пасира се и се смесва с мекото масло.
Прибавят се подправките.
Разбърква се добре.
Сервира се с черен...
Предястие с тиквичкиТиквичките се нарязват на филии. Не много тънки, за да не изсъхнат при печенето.
Нарязани се слагат в купа и се объркват със зехтина. Запичат...
2
Предястие с франзела
Ако франзелата е дълга, я разрязваме на две. Издълбаваме двете части и трохите накисваме в прясното мляко.
В маслото задушаваме нарязаните лук...
Предястие с палачинки
Смесваме всички продукти за палачинките. Приготвяме палачинките, като ги намазваме с масло.
В олиото запържваме ситно нарязания лук, слагаме каймата...
Предястие с миди
Скалопините се увиват в нарязания на ленти бекон. Прибавят се сол и мащерка и се задушават с 30 мл зехтин, виното, кравето масло и главата чесън,...
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: