Gotvach.bg»Избрани Колекции»Прясна Питка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнозърнеста прясна питкаОформяме го като питка и за да изглежда по-интересна, правим отгоре леки разрези според въображението си....
Прясна содена питка
Напръскват се с вода и питка се оставя да се пече около 40 минути в загрята на 180 фурна....
Питка с поръскаПравим кладенче в брашното и изсипваме продуктите за тестото вътре.
Маята се слага направо вътре без предварително разтваряне.
Месим и оставяме...
5
Питка с плънка
Надребняваме кашкавала и бекона. Подсушаваме маслини, които предварително сме измили. Надребняваме и тях.
Затопляме млякото и влагаме маята вътре...
Питка с моцарела
Средата на всяко парче от питката се натиска с пръст и във вдлъбнатината се налива олиото или зехтин.
Питката се поръсва с подправките....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: