Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пухкав Кекс с Ябълки и Грис
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пухкав Кекс с Ябълки и Грис

Пухкав Кекс с Ябълки и Грис

Разгледай всички 24 авторски предложения относно пухкав кекс с ябълки и грис в Gotvach.bg.
Грис с ябълкиГрис с ябълкиНай-отгоре се редят ябълки на полумесеци. Залива се равномерно с олио и се пече в умерена фурна. Грисът с ябълки се поднася охладен....
Пухкав кекс с ябълки и орехиПухкав кекс с ябълки и орехи
8
Разбийте яйцата и захарта до пухкав крем....
Пухкав кекс с ябълки и бананПухкав кекс с ябълки и банан
1
Пухкавият кекс с ябълки и банан е готов....
Пухкав кекс с ябълки и течен шоколадПухкав кекс с ябълки и течен шоколад
Печем кекса в предварително загрята на 170 градуса фурна за около 50 минути. Пухкавият кекс с ябълки и течен шоколад е готов....
Пухкав кекс с ябълки и кисело млякоПухкав кекс с ябълки и кисело мляко
4
Намаслете и набрашнете подходяща форма за кекс (или тавичка с диаметър 27 см)....
Щруделчета с грис и ябълкиЩруделчета с грис и ябълки
Печете щруделчетата с грис и ябълки в загрята фурна на 200 градуса до готовност. Извадете щрудела с грис и оставете да изстине....
Крем с грис и ябълкиКрем с грис и ябълки
Когато заври добавяме гриса, който предварително сме разбили в отделените 200 мл мляко. Бъркаме непрекъснато до сгъстяването му....
Каша от грис с ябълкиКаша от грис с ябълки
След като сместа заври, на тънка струйка се добавя грисът при непрекъснато бъркане....
Постен сладкиш с ябълки, грис и ядкиПостен сладкиш с ябълки, грис и ядки
Постният сладкиш с ябълки, грис и ядки е готов....
Кекс с ябълки и грисКекс с ябълки и грис
2
Добавете последователно при непрекъснато разбъркване гриса, олиото, прясното мляко, канелата, настърганата лимонова кора, стафидите, орехите, настърганата...
Пухкав кексПухкав кекс
След като изстине, поръсвате вашия пухкав кекс с пудра захар....
Пухкав кексПухкав кекс
3
Намазнете и набрашнете форма за кекс. Сипете светлата смес, а върху нея какаовата, което ще потъне....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: