Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пълнен Джолан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шпикован джоланСвинският джолан с кост и кожа се измива, пробожда се с остър нож равномерно и се шпикова, като във всеки прорез се слага по половин скилидка чесън...
Шпикован джолан с картофи
Месото се намазва с горчица. По него се правят хоризонтални и вертикални леки разрези, като в образувалите се цепнатини се поставят парченца чесън...
Шпикован свински джолан в мултикукър
Намазвате свинския джолан с мазнината и подправките. С остър нож правите разрези в месото и го шпиковате с малко чесън....
Пълнен картоф със свински джоланСваряваме джолана, обезкостяваме и взимаме само чистото месо.
Изсипваме ме го в купа и го поръсваме с червен пипер, разбъркваме добре....
2
Уникален джолан
Жулиените от джолана се подреждат в тавичка и се запичат за 20 мин в загрята фурна на 250 градуса....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: