Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Руски Борш

Руски Борш

Разгледай всички 24 избрани предложения за руски борш в Gotvach.bg.
Руски БоршРуски БоршАко е необходимо, водата се отпенва /това го няма в оригиналната рецепта за Руски борш, но знаете какво месо продават напоследък по магазините/....
Салата Руски боршСалата Руски борш
Сварете картофите, но нека останат по-твърди. Бланширайте граха и нарязаните на ситни и равни кубчета моркови. Червеното цвекло се бели и се нарязва...
Руски борш с телешкоРуски борш с телешко
Почистеното от ципи месо се нарязва на парчета и се измива с хладка вода. Залива се в тенджера с 2 литра студена вода да се вари един час. Измиват...
Руски постен боршРуски постен борш
2
Готовия борш сервирайте със счукан чесън. Поръсете ястието с магданоз и копър. Руският постен борш е готов....
Класически руски борш с телешко месоКласически руски борш с телешко месо
2
Класическият руски борш с телешко месо е готов....
Руски борш с месо по оригинална рецептаРуски борш с месо по оригинална рецепта
13
Месото запържваме, добавяме лука да се задуши и заливаме с вода или бульон по желание. Когато месото е почти готово, добавяме картофите, нарязани...
БоршБорш
Цвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода. Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се...
Вкусен БоршВкусен Борш
1
Покриваме вкусния Борш с капак и готвим за около 10 минути. Сервираме със сметана и поръсен пресен магданоз вкусен Борш....
Молдовски боршМолдовски борш
Овкусете Молдовския борш със сол, копър и поднесете с 1-2 с.л. кисело мляко или сметана във всяка порция борш. P.S....
Зелен боршЗелен борш
Обикновено зеленият борш се сервира със заквасена сметана или майонеза....
Украински БоршУкраински Борш
3
В голяма тенджера се слагат червеното цвекло, морковите, ряпата, пащърнакът, керевизът, картофът, зелето, празът и зеленчуковият бульон. Добавя...
Постен боршПостен борш
Запържете в маслото и олиото нарязани лук, целина и моркови. Задушете ги за 10-15 минути и разредете с около 3 л вряла вода. След кипването добавете...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
53
43
30
22
10
Дай твоята оценка: