Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свети Валентин Трапеза
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пастички Свети ВалентинС формичка за сладки изрежете от блатовете сърчица. Сложете водата и захарта на котлона и щом захарта се е разтворила, добавете есенцията и махнете...
Торта за Свети Валентин
Яйцата се разбиват около 5 мин. Към тях се прибавя захарта и се разбива до хомогенна смес. Постепенно се прибавя брашното и накрая и олиото.
Половината...
Мъфинчета за Свети Валентин
Изпечете мъфините за Свети Валентин на 180°C в загрята фурна за около 20 мин.
Извадете и охладете върху решетка....
Бисквити за Свети Валентин
В купа се смесват яйцата, медът и кокосовото масло. Разбъркват се до получаването на хомогенна смес. След това се прибавя канелата и содата. Разбърква...
Сладкиш за Свети Валентин
Започваме с изварената смес.
В купа поставяме изварата, яйцето, двата вида захар.
Всичко това с помощта на пасатор пасираме.
В готовата смес...
Десертчета за Свети Валентин
Бисквитите и лешниците се натрошават и се смесват с меда, като се оставят една две бисквити за накрая.
Сместа се разпределя по малко в хартиени...
Крекери за Свети Валентин
В купа смесваме брашното, бакпулвера, черния пипер, солта и розмарина. Разбъркваме добре, за да се смесят съставките.
Прибавяме настърган кашкавал...
Мъфини за Свети Валентин
Разбиваме яйцата заедно със захарта. Добавяме олиото и лимонадата. В дълбока купа пресяваме брашното със ванилията и бакпулвера. Настъргваме шоколада...
Бисквитки за Свети Валентин
Маслото трябва да бъде със стайна температура. То се разбива заедно със захарта с миксер.
Трябва да стане пухкав крем. Прибавят се жълтъкът и...
Меденки за Свети Валентин
Брашното се пресява. В дълбок съд се смесват медът, захарта, олиото и канелата. Всичко се разбърква хубаво. Добавят се яйцата и содата. Отново се...
Питка за Свети Валентин
Брашното се пресява. В брашното се прави кладенче и се натрошава маята. Прибавя се и хладкото топло мляко. Разбърква се хубаво. Добавят се и останалите...
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 8
50
44
33
21
10
Дай твоята оценка: