Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско Контрафиле на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско Контрафиле на Тиган

Свинско Контрафиле на Тиган

Открий всички 24 подбрани съвети за свинско контрафиле на тиган в Gotvach.bg.
Свинско контрафиле на тиган с бяло вино и запечено ХалумиСвинско контрафиле на тиган с бяло вино и запечено ХалумиСвинското контрафиле на тиган с бяло вино и запечено Халуми е готово....
Веяно свинско контрафилеВеяно свинско контрафиле
Веяното свинско контрафиле е готово....
Печено свинско контрафилеПечено свинско контрафиле
Печеното свинско контрафиле е сочно и невероятно вкусно. Събира всички около трапезата....
Свинско контрафиле със сметанаСвинско контрафиле със сметана
Сервирайте свинското контрафиле със сметана топло....
Шницели от свинско контрафилеШницели от свинско контрафиле
Поднесете шницелите от свинско контрафиле с подходяща гарнитура....
Пържоли от свинско контрафилеПържоли от свинско контрафиле
Пържолите от свинско контрафиле са готови....
Сандвич със свинско контрафилеСандвич със свинско контрафиле
1
Сандвичът със свинско контрафиле е готов....
Руло от свинско контрафилеРуло от свинско контрафиле
Готовото контрафиле се изважда и се охлажда до умерена температура, за да може да се нареже без да се разкъса. Поднася се с гореща гарнитура....
Свинско контрафиле на скараСвинско контрафиле на скара
2
Свинското контрафиле се нарязва на порции и се начуква така че месото да стане по-крехко. Месото се натрива със солта и белия пипер....
Свинско контрафиле, пълнено с аспержиСвинско контрафиле, пълнено с аспержи
Гарнитура - гъби в масло на тиган. Свинското контрафиле, пълнено с аспержи е много вкусно....
Свинско контрафиле с морковен пълнежСвинско контрафиле с морковен пълнеж
Печете свинското руло 60 мин. на 250°C. След което махнете фолиото и печете свинско контрафиле с морковен пълнеж още 10-тина мин на 220°C....
Панирано Свинско Контрафиле със сосПанирано Свинско Контрафиле със сос
Контрафилето се осолява, поръсва с малко пипер и се начуква леко през прозрачно фолио. Намазва се с оцет и се оставя в хладилника за 1 ч....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: