Gotvach.bg»Избрани Колекции»Американски Пай
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Американски Пай

Американски Пай

Прегледай всички 24 избрани предложения за американски пай в Gotvach.bg.
Американски пайАмерикански пайМоже да поръсите отгоре ягодовия пай с пудра захар за завършек....
Лесен американски пайЛесен американски пай
1
Сложете американския пай да се пече в загрята на 180 градуса фурна за около 25 минути....
Американски пай с вишниАмерикански пай с вишни
5
Брашното се пресява и се смесва с 3 супени лъжици от захарта и с кокосовите стърготини. Разбърква се. Маслото се реже на кубчета и се добавя към брашното...
Американски ябълков пайАмерикански ябълков пай
1
Фурна - 170-175 градуса; Форма с ринг около 22 -24 см добре намаслена с парче меко масло и покрита с малко брашно. Смесва се брашното, солта,...
Разкошен Американски Ябълков ПайРазкошен Американски Ябълков Пай
2
Едната разточете и сложете в тавата като основа на ябълковия пай. Отгоре наредете ябълките нарязани на лентички....
Пай с американски орехиПай с американски орехи
Отгоре сипете сместа за плънката и подредете плътно половинки американски орехи....
Американски тиквен пай с канелаАмерикански тиквен пай с канела
2
Тиквеният пай се пече в продължение на 50-55 минути на 180 °C. Американският тиквен пай с канела е готов....
Ябълков пай в американски стилЯбълков пай в американски стил
След като се охлади ябълковия пай, се поръсва с пудра захар. Нарязва се на тортени парчета....
Американски отворен пай с боровинкиАмерикански отворен пай с боровинки
Брашното се пресява, прави се кладенче и в него се слага нарязаното на парченца масло, солта, захарта, един жълтък и водата и бързо се замесва еластично...
Стърган пайСтърган пай
Стърганият пай е вкусен и лесен....
Рататуй ПайРататуй Пай
Обикновено Рататуй се поднася като гарнитура. Но може да бъде основно ястие с добавени макаронени изделия или хляб. Когато пазарувате зеленчуците,...
Прасковен ПайПрасковен Пай
Много вкусен прасковен пай. Да ви е сладко!...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
52
43
30
22
10
Дай твоята оценка: