Gotvach.bg»Избрани Колекции»Банска Капама в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Банска КапамаПечене
Под капака на гювеча слагаме фолио за печене, притиснато към главата на съда, за да не издиша под капака....
Свински крачета капама в глинен гювечСвинските крачета капама в глинен гювеч са готови.
Източник: Рени Дончева от Кулинарна мрежа...
1
Гювеч с наденица
Поставяме гювеча в студена фурна и го печем за 60-70 минути на силна фурна.
Сервираме наденица с гарнитура от зеленчуците....
Гювеч с лук
В съд с горещо олио отначало запържваме, а след това задушаваме лука, нарязан на полумесеци. В тавичка, намазана с олио, подреждаме един ред домати...
Гювеч в гърнеМахнете капака и залейте в гювеча. Върнете гърнето да се пече за още около 10-15 минути....
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
54
42
32
21
10
Дай твоята оценка: