Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни кашкавалкиИзсипете маята в брашното и разбъркайте добавете и сол на вкус. Изсипвате млякото и водата /да са хладки/ и замесвате меко тесто. Оставяте го да втаса...
Домашни крутони
Филийките хляб се режат на малки парчета. Нарязаният хляб се прехвърля в дълбока купа и отгоре се изсипва зехтина.
Купата се разклаща хубаво,...
Домашни пурички
Маслото трябва да е със стайна температура. Маслото се разбива с миксер до получаването на пухкав крем. След това към маслото се прибавя и захарта...
Домашни чуросиВ дълбок съд сипваме прясното мляко, маслото, ванилията, солта и захарта, разбъркваме и оставяме да заври.
Отстраняваме от огъня, изсипваме брашното...
3
Домашни наденичкиСмелете месото с машинка, омесете го хубаво с всички подправки и го оставете да престои за 1 денонощие.
Накиснете и измийте червата, след което...
3
Домашни сиренкиРазбийте добре яйцата и към тях добавете разбитото със содата кисело мляко и олиото на тънка струйка.
Разбийте и прибавете натрошеното сирене...
12
Домашни еклериОт посочените по горе продукти се оформя варено тесто. От него с шприц в намазнена тавичка се правят продълговати сладки, като се пекат в умерена...
15
Домашни кроасаниРазстилате тестото на работния плот. Шоколада накълцвате. Може да добавите и накълцани ядки по избор. Нарязвате тестото на парчета с големина по избор...
6
Домашни бишкотиБелтъците и 1/2 от захарта се разбиват на твърд сняг. Жълтъците се разбиват с останалата захар на крем, към който се прибавя постепенно белтъчният...
1
Домашни кюфтетаЛука накълцайте много ситно и го добавете към каймата в купа. Хляба накиснете във вода и добре го отцедете.
Добавете го към каймата заедно с яйцето...
3
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
51
44
31
21
10
Дай твоята оценка: