Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Реване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Реване с кремГорещото реване залейте с охладения сироп и оставете да се охлади и попие сиропа напълно....
Реване с нескафе
Извадете тавата с реването с нескафе и още горещо го полейте равномерно със студения сироп.
Сервирайте реването студено!...
Реване с Компот
Нарязваме орехите на ситно, а може и да се минат на машинка, както и прасковите от компота на ситно.
Всичко се добавя и разбърква добре....
Реване с прасковиЗалейте изстиналото реване с топлия захарен сироп. Поръсете реването с праскови с малко пудра захар по желание и поднесете на парчета....
2
Реване с мляко
Когато реването изстине го залейте с подсладеното хладко мляко, което е ароматизирано с ванилията....
Реване от тефтерчетоКогато реването се пече, фурната не бива да се отваря, за да не спадне.
Охладете готовото реване....
3
Реване от Исперих
Разбийте жълтъците на водна баня с половината захар, докато стане пухкав крем и захарта се разтопи....
Гръцко реване с портокал
При сервиране поръсете гръцкото реване с портокал с кокосови стърготини и / или резен портокал....
Турско реване с грисРеването се оставя да престои 1 час, докато поеме хубаво сиропа.
Турското реване с грис е готово....
3
Реване с карамелен пудинг
Сварете пудинга с вода и залейте върху реването, разпределете равномерно. Оставете да се охлади и да стегне в хладилник....
Турско реване с орехи
Преди да го консумирате, оставете турското реване с орехи за една вечер в хладилника, за да може сиропът хубаво да се поеме от блата....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 3
50
42
30
21
10
Дай твоята оценка: