Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Тесто за Еклери
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Тесто за Еклери

Как се Прави Тесто за Еклери

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно как се прави тесто за еклери в Gotvach.bg.
Еклери от класическо парено тестоЕклери от класическо парено тестоЦелта е да се получи гладко и меко тесто, което не се разтича. В тава, покрита с хартия за печене, оформете еклерите....
Парено тесто за еклери и профитеролиПарено тесто за еклери и профитероли
Вашето парено тесто за еклери и профитероли е готово!...
Еклери с шоколадинЕклери с шоколадин
На всеки еклер се прави разрез от едната страна, който се пълни с крем, предварително направен от разбитата със захарта и ванилията сметана....
Еклери с карамелЕклери с карамел
3
Щом се получи еластично тесто, значи е готово....
Еклери с целувкиЕклери с целувки
Еклерите се вадят, охлаждат се и пълнят с крем. Всеки еклер се сервира, като се украсява с целувки....
Еклери с млякоЕклери с мляко
3
Готовите еклери се пълнят с крем по желание. Тези съм напълнила с охладен домашен крем в комбинация със 150 мл разбита сладкарска сметана....
Еклери с шоколадЕклери с шоколад
2
След като изстинат изпечените еклери се пълнят със шприц с крема. Поливат се с разтопен шоколад....
Еклери с крем и крем с еклериЕклери с крем и крем с еклери
Съвършените еклери с крем и крем с еклери. Източник: Добриана Димова - Българските ястия и рецепти...
Еклери с оризово брашноЕклери с оризово брашно
Оформяме малки еклери върху намазнена тава с помощта на шприц и печем на 200 градуса до златисто около 20 минути....
Еклери с пудингов кремЕклери с пудингов крем
Пълним еклерите с пудингов крем, докато пудингът е горещ....
Солени еклери с хайверСолени еклери с хайвер
Слагаме парченце кашкавал и хайвер и нашите солени еклери са готови. Тези солени еклери с хайвер са идеални за повод....
Еклери с ягодов кремЕклери с ягодов крем
За муса с ягоди и кисело мляко комбинирайте ягодовото желе и гръцкото кисело мляко и разбъркайте заедно крема за еклери....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 7
51
42
33
21
10
Дай твоята оценка: