Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Родопска Кухня

Родопска Кухня

Открий всички 55 подбрани съвети относно родопска кухня в Gotvach.bg.
Попска яхния със свинско от моята кухняПопска яхния със свинско от моята кухняПопската яхния със свинско от моята кухня съм я приготвила в тенджера под налягане....
Точена баница с мая от турската кухняТочена баница с мая от турската кухня
Невероятно вкусна точена баница от турската кухня....
Ястието на младоженеца специалитет от османската кухняЯстието на младоженеца специалитет от османската кухня
Ястието на младоженеца е специалитет от османската кухня....
Баклава с богата плънка от гръцката кухняБаклава с богата плънка от гръцката кухня
Започвате със сиропа - смесете водата със захарта и поставете на котлона да заври. След завирането варите 5 минути и прибавяте ванилиите, разбъркайте...
Мляко с ориз по португалски от моята кухняМляко с ориз по португалски от моята кухня
Млякото с ориз по португалски от моята кухня е много вкусно. Източник: кулинарен блог на Мария Митева Забележка: Чаша - 250 мл....
Зелен фасул с качамак (ястие от селската кухня)Зелен фасул с качамак (ястие от селската кухня)
Нарежете кромида и праза и ги запържете за 1-2 мин. в олиото, заедно с джоджена. Добавете отцедения зелен фасул и задушете за кратко. Прибавете...
Родопски БрашненикРодопски Брашненик
Замесете тесто от брашното, солта и водата. Оставете го за около 20 минути, за да си" почине". В купа разбийте яйцата, добавете натрошеното сирене...
Родопски колачетаРодопски колачета
При мен се получиха 18 бр. родопски колачета....
Родопски бухтиРодопски бухти
Родопски бухти за любителите на пухкави мекици, тиганички и други тестени закуски....
Родопски КешкекРодопски Кешкек
Загряваме маслото, в него за 4-5 секунди запържваме останалия червен пипер и поливаме родопския кешкек отгоре. Сервираме кешкека веднага....
Родопски рогчетаРодопски рогчета
Активира се маята, като се разбърква в топлото прясно мляко, захарта и оставяме за кратко да шупне. С нея и останалите продукти се замесва меко тесто...
Родопски МилинкиРодопски Милинки
Намазваме топлите Родопски Милинки с масло и ги оставяме за 5-6 минути, преди да сервираме....

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: