Gotvach.bg»Избрани Колекции»Шницел от Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шницел от Кайма

Шницел от Кайма

Открий всички 36 авторски предложения относно шницел от кайма в Gotvach.bg.
Шницел от кайма с гарнитураШницел от кайма с гарнитураШницелът от кайма е готов....
Шницел от телешка кайма и гъбиШницел от телешка кайма и гъби
Омесете добре каймата, ситно нарязаните гъби, яйцето, солта и черния пипер....
Класически виенски шницел от каймаКласически виенски шницел от кайма
В голяма купа сложете каймата. Добавете подправките, 3 с.л галета, лука и магданоза. Омесете добре каймата, докато стане на парцали....
Кайма в тестоКайма в тесто
Отгоре се изсипва плънката с кайма. Отделно се разбиват яйцата, прясното мляко и солта....
Кайма в гювечеКайма в гювече
2
Омесете добре каймата с всички подправки, прясното мляко и настъргания лук....
Рибен шницелРибен шницел
Овкусяваме рибните филета със сол и черен пипер. Потапяме ги последователно в брашно, разбитите яйца и галета. Пържим ги в сгорещено олио....
Паниран шницелПаниран шницел
Към смляното месо се настъргва глава лук. Разбива се едно яйце и се омесва. След това се добавят подправките подред - червен пипер, черен пипер...
Къри шницелКъри шницел
Сервирайте веднага къри шницел....
Цигански шницелЦигански шницел
В купа каймата се смесва с черен и червен пипер, кимион, чубрица, яйцето....
Караджорджевски ШницелКараджорджевски Шницел
Караджорджевският шницел може да приготвите голям от цялото филе или да го разделите на две напречно и по този начин ще получите по- малки/къси шницели...
Шницел ПармезанШницел Пармезан
Загрейте в тиган маслото и олиото и изпържете до златисто панираните шницели от всяка страна....
Виенски шницелВиенски шницел
4
От време на време разклащайте тигана по време на пърженето, за да може мазнината да облее шницела....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: