Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястия от Свински Джолан

Ястия от Свински Джолан

Открий всички 60 кулинарни идеи относно ястия от свински джолан в Gotvach.bg.
Руло от свински джоланРуло от свински джоланПреди да се свари избраният свински джолан, е хубаво да се опърли....
Свински джолан на фурнаСвински джолан на фурна
Измитите и подсушени джолани се подреждат в тава. Поръсват се със сол. При тях се добавят едро нарязаните зеленчуци....
Супа от свински джоланСупа от свински джолан
5
Добавете накълцания магданоз и поднесете вашата джолан чорба....
Свински джолан с виноСвински джолан с вино
7
В глинено гърне се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва....
Бавно печен свински джоланБавно печен свински джолан
2
Покриваме джолана с алуминиево фолио и печем на 150 градуса за 3 часа. Вадим и поливаме месото с получения сос, връщаме за още час във фурната....
Свински джолан със зелеСвински джолан със зеле
В пръстен гювеч се слага зелето. Поръсва се с четен пипер и червен пипер, мазнина....
Свински джолан със сосСвински джолан със сос
3
Изсипваме соса заедно с гъбите при джолана и и го печем за още 45 минути....
Свински джолан с гъбиСвински джолан с гъби
2
Сложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци....
Гулаш от свински джоланГулаш от свински джолан
Поднесете гулаша от свински джолан с гарнитура от сварени макарони или картофено пюре....
Свински джолан под фолиоСвински джолан под фолио
Отгоре се поставят овкусените джолани. Завива се с фолио и се пече в слаба фурна около 4 часа....
Бистра джолан чорба в кукеоБистра джолан чорба в кукео
Отворете и сервирайте вашата свинска супа топла. Бърз и лесен начин за приготвяне на бистра джолан чорба в кукео!...
Телешки джолан в гювечТелешки джолан в гювеч
Настърганите домати се разпределят около джолана. Налива се 1.5 ч.ч. вода. Гювечът се похлупва и се слага във фурната....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: