Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястия с Бяло Пилешко Месо

Ястия с Бяло Пилешко Месо

Открий всички 55 авторски предложения за ястия с бяло пилешко месо в Gotvach.bg.
Паеля с пилешко месо и зеленчуциПаеля с пилешко месо и зеленчуциВ подходящ тиган запържете пилешкото месо заедно с чесъна. Отстранете го от тигана и добавете зеленчуците. Сотирайте ги за кратко....
Предястие с пилешко месо и конякПредястие с пилешко месо и коняк
Нарязваме кожата на месото с нож на ромбове, поръсваме със сол и черен пипер и изпържваме в сгорещено олио за около 3 минути....
Супа с пилешко месо и дробчетаСупа с пилешко месо и дробчета
Измиваме и пилешкото месо с вода. Режем го на едри парчета. Сваряваме ги поотделно....
Запеканка с пилешко месо и спанакЗапеканка с пилешко месо и спанак
Пилешкото месо се нарязва и се запържва и от двете страни....
Пилешко месо с нахут и зеленчуциПилешко месо с нахут и зеленчуци
Пилешкото месо режете на кубчета или жулиени и запържвате до готовност в мазнината....
Шпиковано пилешко месо с червени боровинкиШпиковано пилешко месо с червени боровинки
Останалата част от ликьора използвайте за да сложите в него и овкусите пилешкото месо....
Талиатели с пилешко месо и броколиТалиатели с пилешко месо и броколи
1
Пилешкото месо се запържва в маслото до пълна готовност. Добавят се броколите и се осолява....
Пилешко месо с картофи и морковиПилешко месо с картофи и моркови
1
Пилешкото месо се смила, картофите и морковите се настъргват, а лукът се нарязва на ивици....
Спагети с пилешко месо и грахСпагети с пилешко месо и грах
Зехтинът се загрява и в него се запържва до получаването на златиста коричка пилешкото месо....
Пилешко месо с лук и маслиниПилешко месо с лук и маслини
Пилешкото месо се нарязва и запържва в олиото. Изважда се и в мазнината се добавя малко вода....
Мусака с пилешко месо и зеленчуциМусака с пилешко месо и зеленчуци
След което в дълбок тиган позапържваме месото и после добавяме ситно нарязаните лук, моркови, гъби, домати и чесън....
Леща с пилешко месо и кренвиршиЛеща с пилешко месо и кренвирши
2
Когато се свари месото, се обезкостява и реже на ситно, след което се връща в тенджерата....

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: