Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Тесто за Еклери
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Тесто за Еклери

Как се Прави Тесто за Еклери

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно как се прави тесто за еклери в Gotvach.bg.
Еклери от класическо парено тестоЕклери от класическо парено тестоЦелта е да се получи гладко и меко тесто, което не се разтича. В тава, покрита с хартия за печене, оформете еклерите....
Парено тесто за еклери и профитеролиПарено тесто за еклери и профитероли
Вашето парено тесто за еклери и профитероли е готово!...
Еклери с млякоЕклери с мляко
3
Готовите еклери се пълнят с крем по желание. Тези съм напълнила с охладен домашен крем в комбинация със 150 мл разбита сладкарска сметана....
Еклери с целувкиЕклери с целувки
Еклерите се вадят, охлаждат се и пълнят с крем. Всеки еклер се сервира, като се украсява с целувки....
Еклери с шоколадинЕклери с шоколадин
На всеки еклер се прави разрез от едната страна, който се пълни с крем, предварително направен от разбитата със захарта и ванилията сметана....
Еклери с шоколадЕклери с шоколад
2
След като изстинат изпечените еклери се пълнят със шприц с крема. Поливат се с разтопен шоколад....
Еклери с карамелЕклери с карамел
3
Щом се получи еластично тесто, значи е готово....
Еклери с крем и крем с еклериЕклери с крем и крем с еклери
Съвършените еклери с крем и крем с еклери. Източник: Добриана Димова - Българските ястия и рецепти...
Солени еклери с печуркиСолени еклери с печурки
Разрежете солените еклери през средата и напълнете със сместа от гъбите. Солените еклери с печурки са готови....
Еклери с целувчен кремЕклери с целувчен крем
Когато кремът за еклери се охлади, прехвърляме го в пош и пълним еклерите с целувчен крем....
Домашни еклери с кремДомашни еклери с крем
В намаслена или покрита с хартия за печене тава се поставя с лъжица от тестото за еклери....
Еклери с маков кремЕклери с маков крем
Наслаждаваме се на вкусните еклери с маков крем за десерт или за компания на чаша ароматно кафе....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 7
51
42
33
21
10
Дай твоята оценка: