Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ябълков Сладкиш с Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ябълков Сладкиш с Козунак

Ябълков Сладкиш с Козунак

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно ябълков сладкиш с козунак в Gotvach.bg.
Козунак в хлебопекарна с ябълков пестилКозунак в хлебопекарна с ябълков пестилПреди да включите на програма „печене”, намажете козунака с разбития жълтък с малко мляко....
Сладкиш с козунак и вишниСладкиш с козунак и вишни
В подходяща чиния на дъното се редят вишни, отгоре ред филийки козунак, който се напръсква с вишновката, ред крем и така до изчерпване на продуктите...
Сладкиш с козунак в кексова формаСладкиш с козунак в кексова форма
2
След като изстине сладкишът, го вадим от формата. Сладкишът с козунак в кексова форма е готов....
Маслен ябълков сладкишМаслен ябълков сладкиш
Покрива се с настъргани ябълки и канела и се слага другата половина от сместа. Пече се в умерена фурна....
Бутер ябълков сладкишБутер ябълков сладкиш
Най-вкусно се получава с домашно сладко....
Обикновен ябълков сладкишОбикновен ябълков сладкиш
1
Когато е готов сладкишът, изваждаме и поръсваме с пудра захар....
Бърз ябълков сладкишБърз ябълков сладкиш
Нарязваме на парченца и нареждаме върху орехите на сладкиша. Печем на 170 градуса около 35 минути. Проверяваме дали е готов с клечка за зъби....
Лек ябълков сладкишЛек ябълков сладкиш
Печете сладкиша 15 минути на температура 180 градуса и още 10 минути на изключена фурна. Гарнирайте със сметана....
Нежен ябълков сладкишНежен ябълков сладкиш
1
Ябълките се пекат половин час на 180 градуса в тавичка, в която има малко вода. Претриват се през гевгир, докато са още горещи. В пюрето се добавя...
Светкавичен ябълков сладкишСветкавичен ябълков сладкиш
1
Ябълките се обелват и се режат на тънки резени. Нареждат се в тава, намазана с масло. Яйцата се разбиват със захарта, постепенно се добавя брашното...
Грузински ябълков сладкишГрузински ябълков сладкиш
Сладкишът се пече 10 минути на 200 градуса....
Ирландски ябълков сладкишИрландски ябълков сладкиш
Брашното се смесва с бакпулвера, солта и индийското орехче. Маслото се реже на парчета и се добавя към брашното. Разтрива се с ръце, докато стане...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
53
45
30
22
10
Дай твоята оценка: