Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печени домати по италианскиЗагрейте фурната на 190 градуса и намазнете с малко олио тавичка за печене. Изрежете капачетата на доматите и внимателно издълбайте вътрешността им...
Италиански франжипан с какао
Бадемите се смесват със захарта. Добавя се охладеното масло, брашното, нишестето, какаото и всичко се реже с нож до образуване на едри трохи. Добавят...
Италиански хляб с орехи
Брашното се смесва с маята. Добавят се яйцата, бялото вино, зехтинът и солта.
Кашкавалът се настъргва, маслините се режат на ситно. Беконът се...
Италиански пай със спанак
Брашното се пресява със солта, добавя се зехтинът и 1 чаша вода и се замесва еластично тесто. Разделя се на 12 части и се оставя за 1 час.
Приготвя...
Телешки пържоли по италиански
Сипете олиото в тиган, добавете нарязаните лук и пиперки, разполовените гъби и листата босилек.
Запържете за няколко минути, покрийте с капак...
Италиански мус от моркови
Желатинът се накисва в 2 чаши студена вода за 40 минути. Загрява се на водна баня.
От морковите се изцежда сокът с помощта на сокоизтисквачка....
Италиански бисквити с бадеми
Захарта и медът се смесват, нагряват се, докато захарта се разтвори напълно, и се смесват с едно яйце и един разбит на сняг белтък.
Маслото се...
Италиански омлет със зеленчуци
Яйцата се разбиват на пяна. Сиренето и магданозът се смесват. Овкусяват се със солта и пипера.
Зеленчуковите кубчета се запържват около 8-10 мин...
Италиански сладко-кисели лукчета
Разтопете маслото в тенджера на ниска температура. Прибавете захарта и изчакайте докато почне да се разтваря в маслото. Разбърквайте непрекъснато....
Италиански оризов пудинг - ризогало
Прясното мляко се кипва, добавя се оризът, отново се кипва, котлонът се намалява и оризът се вари на минимална мощност 30 минути при непрекъснато...
Пълнени зеленчуци по италиански
В купа смесете лука, магданоза, ригана, яйцето, кетчупа, чесъна, солта, черен пипер и хубаво объркайте. Прибавете галетата и настъргания кашкавал...
Картофени ньоки по италианскиПочистете картофите и ги сварете заедно с кожата в подсолена вода. Отцедете ги и ги обелете веднага. Пюрирайте ги с преса, направете в средата на...
1
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
53
42
30
21
10
Дай твоята оценка: