Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Свински Черен Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Приготвя Свински Черен Дроб

Как се Приготвя Свински Черен Дроб

Разгледай всички 46 избрани предложения относно как се приготвя свински черен дроб в Gotvach.bg.
Свински черен дроб с празСвински черен дроб с празПопарваме свинският дроб във вряща вода и го изваждаме. Нарязваме го на парченца....
Задушен свински черен дроб с лукЗадушен свински черен дроб с лук
2
Задушеният свински черен дроб с лук е готов....
Свински черен дроб на жарСвински черен дроб на жар
Нарязвате дроба на ивици – с лек наклон на ножа парчета с дебелина около 1 см, поръсвате със сол. Приготвяте само дървена жар....
Свински черен дроб по селскиСвински черен дроб по селски
4
Дробът, осолен и поръсен с черен пипер се задушава в сгорещена мазнина....
Хрупкав свински черен дроб в еър фрайърХрупкав свински черен дроб в еър фрайър
Поднасяме топъл хрупкав свински черен дроб в еър фрайър с прясна салата....
Паниран свински черен дроб с винен сосПаниран свински черен дроб с винен сос
Накрая панираният свински черен дроб с винен сос се поръсва със ситно нарязания магданоз....
Свински черен дроб с праз на фурнаСвински черен дроб с праз на фурна
Сервирайте готовият свински черен дроб с праз на фурна и си налейте чаша червено вино. Да ви е вкусно!...
Пастет от свински черен дроб с плодовеПастет от свински черен дроб с плодове
Свинският дроб трябва да се нареже на тънки парчета....
Пържен свински черен дробПържен свински черен дроб
Ястието се сваля от котлона и захлупва с капак, за да се задуши за 15-20 минути. Пърженият свински черен дроб е готов....
Свински черен дроб със сметанаСвински черен дроб със сметана
Свинският черен дроб със сметана е готов....
Свински бъбреци, черен дроб и далак във фурнаСвински бъбреци, черен дроб и далак във фурна
Почистваме далака и черния дроб, след което ги измиваме под течаща вода. Сцепваме бъбреците на 2 по дължината - да се отвори вътрешността....
Черен дроб в гювечЧерен дроб в гювеч
2
Дробът се реже на парчета с дебелина около 1 см или по-малко. Измива се и се слага в глинен гювеч....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 10
52
43
34
21
10
Дай твоята оценка: