Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кисели Краставички в Бидон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кисели Краставички в Бидон

Кисели Краставички в Бидон

Разгледай всички 12 избрани предложения относно кисели краставички в бидон в Gotvach.bg.
Кисели КраставичкиКисели КраставичкиПълним буркана плътно с краставички. За два буркана трябват около 1 кг краставички. Доливат се с вода. Затваряме с капачки....
Солени краставички в бидонСолени краставички в бидон
3
Съхранявайте солените краставички в бидон на хладно и тъмно място....
Хрупкави кисели краставичкиХрупкави кисели краставички
Продуктите са за един буркан Омния хрупкави кисели краставички....
Слънчеви кисели краставичкиСлънчеви кисели краставички
След ден водата се размътва от започналата млечно-кисела ферментация....
Американски кисели краставичкиАмерикански кисели краставички
Сложете нарязаните краставички и лук в 500 мл буркан, добавете охладената саламура до гърлото на буркана и затворете плътно....
Стерилизирани кисели краставичкиСтерилизирани кисели краставички
2
Нареждаме краставичките, слагаме оцета и доливаме с вода до ръба на буркана. Стерилизираме за 5 минути. Вадим и охлаждаме....
Залети кисели краставичкиЗалети кисели краставички
2
И да ви е вкусно с моите залети кисели краставички....
Консервирани кисели краставичкиКонсервирани кисели краставички
1
Съхранявайте киселите краставички на хладно....
Кисело зеле в бидон с хрянКисело зеле в бидон с хрян
В издълбаната част се слага по 1-2 супени лъжици морска сол и зелките се нареждат в издълбаната част нагоре в подходящ съд - бидон или каче....
Кисели краставички без стерилизиранеКисели краставички без стерилизиране
Важно е първата седмица да разклащате бурканите с кисели краставички. Държите на температура не по-висока от 20 °C....
Американски сладко-кисели краставичкиАмерикански сладко-кисели краставички
Консумираме след 2 дни вкусните кисели краставички....
Кисели краставички на слънцеКисели краставички на слънце
3
Киселите краставички на слънце са готови....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: