Gotvach.bg»Избрани Колекции»Хрупкави Питки с Бира
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хрупкави Питки с Бира

Хрупкави Питки с Бира

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно хрупкави питки с бира в Gotvach.bg.
Хрупкави питкиХрупкави питкиСлед това се измесва още веднъж и се разделя на 12 питки....
Питки с бираПитки с бира
2
Отгоре се прави по желание лек кръстовиден разрез и питките се оставят пак да втасат....
Хрупкави панирани калмари с бираХрупкави панирани калмари с бира
Първо се почистват калмарите и се измиват добре, режат се на шайби не по-дебели от 1 см. Сипете ги в купа и полейте с бирата и сока от половин лимон...
Питки Пухкави отвътре Хрупкави отвънПитки Пухкави отвътре Хрупкави отвън
Оставете тестото да втаса, след което оформете обли питки, сложете ги на разстояние в тави, застлани с хартия за печете....
Хрупкави отвън, меки отвътре питкиХрупкави отвън, меки отвътре питки
Питките стават много мекички отвътре и хрупкави отвън. Могат да се използват и за питки за бургери....
Хрупкави овесени питки със стафидиХрупкави овесени питки със стафиди
Една супена лъжица от овесените ядки се оставя настрана. Останалите овесени ядки се накисват за 1 час в гореща вода. След това се добавят стафидите...
Пикантни хрупкави картофи с бира и сметанаПикантни хрупкави картофи с бира и сметана
2
Стават много вкусни, леко хрупкави и ароматни. Да ви е сладко!...
Сусамени питки с бира и лукСусамени питки с бира и лук
Брашното се пресява в тава, прави се кладенче и в него се сипва маята, разтворена в малко бира, захарта и солта. Постепенно се сипва и останалата...
Хрупкави здравословни питки с ечемик и ръжено брашноХрупкави здравословни питки с ечемик и ръжено брашно
Стават хрупкави и много вкусни! Идеални за тези, които постят! Хрупкавите здравословни питки с ечемик и ръжено брашно са готови....
Хрупкави гофретиХрупкави гофрети
Разбивате яйцата със захарта и прибавяте солта. Разтопявате маслото и го прибавяте към яйцата, но внимавайте да не е горещо. След това сложете...
Хрупкави триъгълнициХрупкави триъгълници
Брашното сесмесва със захарта, солта и разтопеното масло. Добавят се млякото и яйцата и се замесва еластично тесто. Прави се топка и тестото се покрива...
Хрупкави фаготиниХрупкави фаготини
1
Картофите се сваряват, без да се белят. След като изстинат малко, се обелват и се намачкват на пюре. Добавя се пармезанът, нарязаният на ситно салам...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: