Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агне в Трап
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гергьовско агне в трап
Дреболиите се почистват, измиват и варят около 30 минути. Режат се на дребно и се задушават с мазнината. Прибавят се нарязаните гъби, лук, джодженът...
Агне печено в трап
Въху тях поставяме вече вързаното агне и го намазваме обилно с маста, която сме приготвили преди това....
Гергьовско агне
Агнето се измива и посолява. Добре почистените дреболии се измиват и сваряват в подсолена вода, след което се нарязват на парченца. В част от кравето...
Пълнено цяло агнеДокато се върти пълненото цяло агне чевермето, трябва да е на височина 40 см от жарта....
2
Кекс Великденско агнеЗа да приготвите този нетрадиционен сладкиш за Великден, ще ви е необходима форма за печене, наподобяваща агънце, предварително намазнена и набрашнена...
2
Пълнено гергьовско агне
Сложете Пълнено гергьовско агне да се изпече в затворена и гореща пещ.
Агнето се пече в плътно затворена пещ....
Печено гергьовденско агнеДобре почистете агнето, като по желание може да го транжирате или да го оставите цяло. Хубаво го посолете.
Смесете разтопеното масло с пресованите...
2
Курбан с агне
С тази смес се пълни предварително измитото и посолено отвън и отвътре агне.
Зашива се, за да не изпадне плънката....
Пълнено гергьовденско агне
Агнешките дреболии се почистват (червата се обръщат, шкембето се попарва и изстъргва с нож, дробовете и сърцето се измиват) и се сваряват до полуготовност...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
52
44
32
21
10
Дай твоята оценка: