Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешки Език
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешки език в сметанаПочистете хубаво езика и го осолете. Покрийте го със студена вода и го кипнете. Към врящия език добавете морковите и лука, нарязани на средно големи...
Агнешки език с масло и чесън
Сварете агнешките езичета и ги обелете. Нарежете ги на филийки и подредете в чиния.
Почистете чесъна и го нарежете на малки парченца....
Желиран езикСвинските езици се сваряват заедно с целите моркови, магданозените корени, дафиновия лист, зърна черен пипер, бахар и солта в тенджера под налягане...
2
Печен език
Езикът се сварява, обелва се и се нарязва на парчета. Кашкавалът се настъргва.
Лукът се задушава в олиото. Филията от хляба се накисва в мляко...
Език панеСвинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа.
След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се обелва...
1
Паниран езикВ подсолена вода слагаме да се свари езикът. Може да ползвате телешки или свински, както ви хареса.
След като се свари, изцеждаме от водата и...
2
Вкусен телешки език
Телешкия език измиваме и поставяме в тенджера заедно с нарязаните на едро зеленчуци и зърната черен пипер.
Заливаме с вода и оставяме да кипне....
Коктейл Усукан Език
Светлият или златният ром имат едва доловим вкус, за разлика от тъмния ром, така че те не прикриват вкусовете от другите ликьори.
Слагаме в шейкър...
Пушен свински език
В тенджера под налягане поставяме всички продукти описани по-горе.
Сипваме вода, за да се покрият продуктите заедно със свинския език, и поставяме...
Език със зеленчуци
Езикът заедно с 2-3 дафинови листа, няколко зърна бахар, няколко зърна черен пипер и 1/2 глава лук се сварява в тенджера под налягане за около 1 час...
Език в маслоИзмитият език заедно с 2 л вода се вари в отворена тенджера под налягане. Оставете да заври и отпенвайте. Щом бульонът се изчисти, добавете 2 с.л....
7
Свински Език Яхния
Поставяме езика в съд заедно с бахара и дафиновия лист да се вари. След като е готов вадим и докато е още топъл го обелваме.
Нарязваме зеленчуците...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: