Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешки Език

Агнешки Език

Прегледай всички 12 авторски предложения за агнешки език в Gotvach.bg.
Агнешки език в сметанаАгнешки език в сметанаПочистете хубаво езика и го осолете. Покрийте го със студена вода и го кипнете. Към врящия език добавете морковите и лука, нарязани на средно големи...
Агнешки език с масло и чесънАгнешки език с масло и чесън
Сварете агнешките езичета и ги обелете. Нарежете ги на филийки и подредете в чиния. Почистете чесъна и го нарежете на малки парченца....
Желиран езикЖелиран език
2
Свинските езици се сваряват заедно с целите моркови, магданозените корени, дафиновия лист, зърна черен пипер, бахар и солта в тенджера под налягане...
Печен езикПечен език
Езикът се сварява, обелва се и се нарязва на парчета. Кашкавалът се настъргва. Лукът се задушава в олиото. Филията от хляба се накисва в мляко...
Език панеЕзик пане
1
Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се обелва...
Паниран езикПаниран език
2
В подсолена вода слагаме да се свари езикът. Може да ползвате телешки или свински, както ви хареса. След като се свари, изцеждаме от водата и...
Вкусен телешки езикВкусен телешки език
Телешкия език измиваме и поставяме в тенджера заедно с нарязаните на едро зеленчуци и зърната черен пипер. Заливаме с вода и оставяме да кипне....
Коктейл Усукан ЕзикКоктейл Усукан Език
Светлият или златният ром имат едва доловим вкус, за разлика от тъмния ром, така че те не прикриват вкусовете от другите ликьори. Слагаме в шейкър...
Пушен свински езикПушен свински език
В тенджера под налягане поставяме всички продукти описани по-горе. Сипваме вода, за да се покрият продуктите заедно със свинския език, и поставяме...
Език със зеленчуциЕзик със зеленчуци
Езикът заедно с 2-3 дафинови листа, няколко зърна бахар, няколко зърна черен пипер и 1/2 глава лук се сварява в тенджера под налягане за около 1 час...
Език в маслоЕзик в масло
7
Измитият език заедно с 2 л вода се вари в отворена тенджера под налягане. Оставете да заври и отпенвайте. Щом бульонът се изчисти, добавете 2 с.л....
Свински Език ЯхнияСвински Език Яхния
Поставяме езика в съд заедно с бахара и дафиновия лист да се вари. След като е готов вадим и докато е още топъл го обелваме. Нарязваме зеленчуците...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: