Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешки бут за Великден
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен агнешки бутМалко преди да стане готово печено агнешко, се маха фолиото и се допича.
Печен агнешки бут на трапезата е винаги добра идея!...
Пълнен агнешки бут
Направете разрез по дължина на костта в бутчето, махнете част от месото, за да се оформи джобче, в който да се постави плънката.
Бутчето се поставя...
Агнешки бут с картофиПо желание добавете пресен розмарин за допълнителен аромат на печеното агнешко.
Агнешкият бут с картофи е готов....
1
Агнешки бут с подправки
Уверете се, че цялата мазнина е отстранена от външната страна на бута. След това го поставете в желязна тава.
Смесете бадемите, лука, чесъна,...
Агнешки Бут по Гръцки
За рецептата на Агнешки бут по гръцки са ви нужни големи найлонови торби, пликове - 2 бр....
Печен агнешки бут в гювеч
Месото, което е било добре измито и изкиснато във вода, се отърква с ароматни подправки и се поставя в добре намаслен гювеч. Залива се с бира и ако...
Агнешки бут с карамелизирани лукчета
Месото го намазваме хубаво с масло и в него втриваме подправките – сол и пипер, червен пипер, мащерка и мента. С помощта на остър нож по повърхността...
Агнешки бут, печен на решетка
Накълцваме и разфасоваме бута на равни парчета. Отъркваме с повече сол, която трябва да попие в дебелите парчета, чубрица, черен и червен пипер (в...
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: