Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешки сач
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Добруджански сачКато за начало нарязваме пилешкото и свинското месо на средни парчета, поставяме го в предварително приготвената марината (соев сос, олио, сол, черен...
3
Постен СачПочистете зеленчуците и печурките и ги нарежете на филийки, лентички, резенчета. Отделете доматените парченца, които ще поставите направо върху сача...
1
Хайдушки сач
Пилешките филета се разрязват наполовина като малки пържолки, овкусяват се с къри и соев сос и се оставят да престоят в хладилник 1 час.
Свинското...
Летен сач
Смесете лимоновия сок с малко олио и добре разбийте. Посолете пилешкото месо, поръсете го с черен пипер и го намажете с лимонения дресинг. След 10...
Вегетариански сачПочистете зеленчуците и ги нарежете подходящо. Сложете сача на котлона/студен сач - студен котлон, намажете го с масло и сложете морковите.
Разбърквайте...
3
Комитски сачСачът се загрява и намазва с парче сланина. Месата се нарязват на много ситни хапки.
Първо в сача се поставя телешкото месо и се запържва.
Последователно...
3
Калугерски сач
Филето се нарязва на кубчета и се изпържва в намаслен тиган.
Прибавят се нарязания на полумесеци лук и гъби и нарязаният на кръгчета суджук....
Комбиниран сач
Нарежете двата вида месо на кубчета, наденицата - на колелца, лука и чушките - на шайби, гъбите - на филийки.
Сложете сача на котлон, сипете малко...
Пилешки сач
Намажете сача обилно с олио и го сложете да се загрее. Нарежете пилешкото на парчета, чушките - на ленти, лука и морковите - на колелца или полумесеци...
Мешан сачВсички меса се мариноват за около 4 часа в смес от вода, олио, соев сос, нарязания на едро чесън и розмарина. Загрейте намазнения сач и изпържете...
2
Баница в сач
Гасите содата в киселото мляко. В купа разбивате с миксер яйцата и добавяте към тях шупналото кисело мляко, газираната вода и разбърквате допълнително...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: