Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешко Печено за Великден
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко Печено за Великден

Агнешко Печено за Великден

Открий всички 24 подбрани съвети за агнешко печено за великден в Gotvach.bg.
Печено агнешко бутче за ВеликденПечено агнешко бутче за ВеликденСложете агнешкото бутче за Великден да се пече в умерено загряна фурна, като от време на време го обливате със соса....
Крехко агнешко печено за ВеликденКрехко агнешко печено за Великден
Крехкото агнешко печено за Великден е готово....
Печено агнешко задно бутчеПечено агнешко задно бутче
Да ви е сладко с това печено агнешко задно бутче....
Бавно печено агнешко бутчеБавно печено агнешко бутче
Бавно печеното агнешко бутче е изключително сочно, крехко и вкусно. Това печено агнешко бутче поднесете със свежа салата....
Печено ароматно агнешко бутчеПечено ароматно агнешко бутче
2
Подгответе агнешкото бутче за печене. Сложете го в подходяща тава за печене и овкусете със сол. Разтопете леко маслото....
Агнешко бутче печено по турскиАгнешко бутче печено по турски
Докато печем агнешкото бутче, от време на време обливаме месото със соса от всички страни. Агнешкото бутче печено по турски е готово....
Печено агнешко бутче с кашкавалПечено агнешко бутче с кашкавал
Налива се малко вода и се пече в умерена фурна. Ако има нужда, се долива още вода. Когато месото е готово, се наръсва с настъргания кашкавал....
Печено агнешко бутче с медПечено агнешко бутче с мед
1
Сложете почистеното агнешко бутче в намазнена тава и го посолете....
Печено агнешко бутче с розмаринПечено агнешко бутче с розмарин
Намажете агнешкото бутче, покрийте го и го оставете в хладилник за 1 нощ. Загрейте фурната на 230 градуса....
Печено агнешко бутче с картофиПечено агнешко бутче с картофи
Печенето продължава още 60 минути на 180 градуса. От време на време месото се залива със соса....
Печено агнешко бутче на фурнаПечено агнешко бутче на фурна
1
С тази смес намажете изцяло агнешкото бутче от всички страни....
Печено агнешко бутче с плънкаПечено агнешко бутче с плънка
Обезкостяваме бутчето, разрязваме го и го начукваме. Посоляваме го с малко сол. Сваряваме дреболиите и ги нарязваме на ситно....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: