Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ангелски Кекс
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ангелски Кекс

Ангелски Кекс

Открий всички 12 авторски предложения за ангелски кекс в Gotvach.bg.
Ангелски кексАнгелски кексСложете Ангелския кекс да се пече за 35-40 минути. Щом е готов при лек допир с пръст трябва отново да се надига....
Ангелски кекс с белтъциАнгелски кекс с белтъци
2
Да ви е сладко с Ангелски кекс с белтъци - един разкошен сладкиш!...
Ангелски коктейлАнгелски коктейл
Украсяваме с резенчето ананас и сме готови да дегустираме готовия Ангелски коктейл....
Ангелски очиАнгелски очи
С миксер разбиваме маслото, захарта, ванилията и един по един жълтъците. Прибавяме пресятото брашно до получаване на тесто. Разбиваме и белтъците...
Ангелски сладкишАнгелски сладкиш
Варете до сгъстяване крема с прясното мляко, ванилията и захарта. Върху първия пандишпанен блат намажете от крема и добавете с лъжица сладко от...
Ангелски къпкейкАнгелски къпкейк
Ангелските къпкейкове са чудесни!...
Ангелски сладкиАнгелски сладки
В купа налейте разтопеното масло, захарта и яйцето, разбийте много добре и внимателно налейте топлото мляко на струя и добавете ванилиите. Смесете...
Торта Ангелски сълзиТорта Ангелски сълзи
След два часа върху повърхността на тортата се появяват златни ангелски сълзи....
Коледни сладки Ангелски очичкиКоледни сладки Ангелски очички
Коледни сладки Ангелски очички са вкусни и любими на малки и големи....
Ангелски сладкиш с череши и колаАнгелски сладкиш с череши и кола
Разбиват се захарта и маслото, прибавя се последователно яйцата, киселото мляко, в което предварително са разтворени бакпулверът, грисът, брашното...
Ванилов кексВанилов кекс
1
Отделете белтъците от жълтъците и ги разбийте със захарта. Разбийте и жълтъците и ги прибавете към белтъчната смес. Добавете хладката вода. Смесете...
Спаначен кексСпаначен кекс
3
Разбийте яйцата със захарта на пухкава пяна. Сипете млякото и олиото, както и спаначените листа, почистени от дръжките и предварително попарени....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
51
44
31
21
10
Дай твоята оценка: