Gotvach.bg»Избрани Колекции»Арабски Кускус с Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Арабски Кускус с Месо

Арабски Кускус с Месо

Открий всички 12 авторски предложения относно арабски кускус с месо в Gotvach.bg.
Марокански кус кусМарокански кус кусСипете кус куса в купа, объркайте с малко зехтин и сол и залейте с горещата вода. Покрийте съда, докато кус кусът абсорбира течността....
Кус Кус на тиганКус Кус на тиган
Кускусът се сварява и се изцежда. В тиган се запържва една глава лук и чесън. Добавя се кускусът и доматеният сок....
Рулца от патладжан с кус кусРулца от патладжан с кус кус
Прибавете към каймата предварително сварения кускус, щипка канела и оставате сместа за още няколко минути на огъня....
Кус-кус с кайсии и зеленчуциКус-кус с кайсии и зеленчуци
Кускус изсипваме в купа и наливаме вряща вода 1 пръст над него и покриваме с фолио за 15 мин....
Кус кус със спанак и морковКус кус със спанак и морков
Кускусът се сварява според указанията на опаковката. Отцежда се и се смесва със зеленчуците, обърква се....
Кус кус с чушки и яйцаКус кус с чушки и яйца
2
Чушките се нарязват на малки парчета и се прибавят към кус куса....
Пълнени чушки с кус-кус и стафидиПълнени чушки с кус-кус и стафиди
Сервираме пълнените чушки с кускус и стафиди топли. Да ви е сладко!...
Салата с кус-кус и зелен бобСалата с кус-кус и зелен боб
Махнете от котлона, сложете кускус и затворете с капак, за да се задуши. Измийте зеления фасул и тук имате две възможности: 1....
Каша от кус-кус със заек и доматиКаша от кус-кус със заек и домати
Наливаме 700 мл топла вода, прибавяме кус куса и варим до готовност на всичко....
Салата с кус кус и рулца от рациСалата с кус кус и рулца от раци
1
Сварете кус-куса в подсолена вода, след това го изплакнете под течаща чешма и го отцедете....
Арабски кускус с пиле и зеленчуциАрабски кускус с пиле и зеленчуци
Арабски кускус с пиле и зеленчуци за ценителите на ароматните ястия и арабската кухня....
Телешко месо с кускус и кашкавалТелешко месо с кускус и кашкавал
Върху тях се изсипва свареният кускус. Ястието се запича в умерена фурна, поръсва се с магданоз и кашкавал и се допича до готовност....

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка: