Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бамя Полезни Свойства
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бамя Полезни Свойства

Бамя Полезни Свойства

Открий всички 12 избрани предложения относно бамя полезни свойства в Gotvach.bg.
БамяБамяТова вещество придава на бамята свойство на плътност. Ето защо тя е толкова често употребявана за приготвяне на супи и яхнии....
Бухтички със сирене от детството ниБухтички със сирене от детството ни
Пресятото брашно се смесва на сухо със солта, захарта , сиренето и содата. Сипва се по малко хладка вода и се бърка до оформяне на тесто за точене...
Съхранение на бамяСъхранение на бамя
Бамята е растение, отличаващо се със слаба съхраняемост. Поради това е добре да се консумира прясна, възможно най-бързо след прибирането на реколтата...
Как се приготвя бамяКак се приготвя бамя
6
Бамята е един от най-старите зеленчуци на земята. Той расте във всички средиземноморски страни, а също така и в много други места на планетата...
Стерилизирана бамяСтерилизирана бамя
2
Стерилизираната бамя е готова....
Маринована БамяМаринована Бамя
Приготвяме си буркани, като на дъното им поставяме оцета, солта, захарта и други подправки. Нареждаме бамята, като накланяме самия буркан, за да...
Консервирана БамяКонсервирана Бамя
1
Така приготвената бамя в обръщате няколко дни, за се консервира от аспирина и оцета. Консервираната Бамя е готова....
Пържена бамяПържена бамя
Измийте бамята, махнете дръжките и я подсушете. Нарежете на еднакви парченца. Бланширайте бамята във вряща подсолена вода за 5 минути. След това...
Панирана бамяПанирана бамя
Измийте бамята и я почистете от дръжките. Кипнете вода с малко сол и 1-2 с.л. оцет и бланширайте бамята за 5 минути. След това хубаво я отцедете за...
Кисела бамяКисела бамя
1
Изберете крехка и млада бамя, измийте я и я бланширайте, докато промени цвета си леко....
Супа с бамяСупа с бамя
1
Слага се размразената бамя в студена вода в тенджера на котлона да се свари....
Телешко с бамяТелешко с бамя
Измиваме месото и нарязваме на порции. В тенджера сгорещяваме олиото. В него сипваме месото и изпържваме от всички страни. Прибавяме и нарязания лук...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: